Sima TV 3d-re okosítás?

Figyelt kérdés

Helo!

Jelenleg szemezgetek egy új TV-vel, viszont a problémám, hogy nincs benne 3D opció.

Erről lenne szó: LG 55UJ634V

Lehet valahol venni hozzá külső adaptert, egységet stb, amivel képes 3D filmeket kezelni?

2d-3d átalakításosra gondolok, pl egy ilyet le tudna játszani akkor:

https://www.youtube.com/watch?v=NXcdBSPhtvs

vagy ezt a fajtát

https://www.youtube.com/watch?v=cBu02izR-OI

Előre is köszönöm a segítséget.

2017. nov. 3. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 3D megjelenítésre csak 3D-s tv képes.
2017. nov. 3. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
... es nem veletlenul nincs benne, a technologia nagyon nem valtotta be a remenyeket. Kb. az osszes gyarto abbahagyta a fejlesztest, se keszulek, se tartalom nem keszul. Keress hasznaltan regi keszuleket, amiben van 3D.
2017. nov. 3. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor meg se éri azért a pár 3D filmért. Köszi a segítséget. TV-k terén nem vagyok túlzottan otthon.
2017. nov. 3. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, azt írják hogy MAGIC ready, ez mit jelent? Vennem kell külön egy másik távirányítót (MAGIC remote nevűt), vagy mi?
2017. nov. 3. 20:05
 5/6 szántóvető ***** válasza:
én anno 2 távirányítót kaptam a tv-mhez,egy simát és egy magic remot-ot.gondolom ehhez a modellhez is van csomagolva az utóbbi de nézz utána.
2017. nov. 4. 03:34
 6/6 A kérdező kommentje:
azt írta hogy a TV tud olyat, de csak 1 távirányítót írt, akkor gondolom meg kell venni hozzá a magic-et. Köszi szépen.
2017. nov. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!