Ha Xbox Live 2000ft vagy 7000ft-os ajándék kártyát veszek meg kell adni az bankkártyát?

Figyelt kérdés
Dlc-ket szeretnék vásárolni csak mivel viszonteladóknál nem lehet kapni kódosan, bankkártyám sincs így ezt az opciót találtam. Csak ehhez nem tudom meg kell-e adni a bankkártyát. Válaszokat köszi!

2017. nov. 2. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd küldenek csekket
2017. nov. 2. 09:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen csekket miről?
2017. nov. 2. 12:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Én csak azt kérdeztem, hogy kell-e bankkártya vagy nem.
2017. nov. 2. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell bankkártya, azért küldenek csekket
2017. nov. 2. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ajándék kártyák pont arra vannak, hogy nem kell hozzá semmi. Csak megveszed a boltban, van egy egyszer használatos kód mindegyiken, azt beírod az xboxon a redeem a code (X360) vagy use a code (XBO) menübe és már el is költheted szinte akármire (játék szolgáltatás előfizetésekre nem pl game pass vagy gold - arra külön kódkártya van). Olyasmi ez az egész mint a telefonegyenleg feltöltés. Akármilyen címletekből akármennyi pénzt rakhatsz a profilodra és akármikor elköltheted.
2017. nov. 2. 13:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha feltöltöm a kódot akkor már költehetem arra amire akarom? Azt olvastam ,hogy azonos pénznemben kell lennie a kártyának és a profilodnak.
2017. nov. 2. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Vagy még utána kell valamit csinálni miután feltöltöttem?
2017. nov. 2. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen azonos pénznemben kell lennie a profilnak és a kártyán lévő összegnek, de ez igazából csak 360on nagyon fontos, mert ott elég problémás országot váltani. Xbox Oneon csak pár gombnyomás.

Ha fel van töltve az összeg már vásárolhatsz is, csak rányomsz amit szeretnél és választhatsz hogy a keretedből fizeted-e

2017. nov. 3. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2017. nov. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!