Laikus vagyok a témában és nem vagyok egy óriási zene/techguru, aki ezerféle fülest meg tud különböztetni a minősége alapján. Nem is tudom mihez viszonyítani, hiszen korábban csak olcsó gyári füleseket és egy Sony MDRZX110 fejhallgatót használtam. Nemrég vettem egy ilyen "agybadugós" fülest és kíváncsi vagyok a véleményeitekre. Mennyire gáz, hogy a háttérben kihallatszik a zene, amit hallgatok? Azt gondoltam, hogy ezek a szilikonos cuccok direkt azért lettek kitalálva, hogy a mellettem lévők ne hallják amit hallgatok, de elég gagyinak tűnik, hiszen 20%-os hangerő mellett is simán lehet hallani, amit hallgatok. Mennyiért lehet olyan fülest venni (és milyet), amire már azt lehet mondani, hogy nem egy gagyi termék.
Ugyan nem ilyen,de nekem csak "agybedugós " headsetjeim vannak,mivel ezek váltak be.
Valaki szerint lehet gagyi,de pont nem érdekel más véleménye
2017. okt. 31. 14:24
2/4 anonim válasza:
Fejhallgatót vegyél, ha azt akarod hogy ne hallják, és abból is sajnos ma már csak a drágábbak jók, én 8-10 ezerért sem kaptam olyan amin normális minőségű lett volna a szigetelés és mellé még elviselhető minőségben szólt.
2017. okt. 31. 14:33
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Adatok szerint jó. Én az agybadugósra esküszöm. Jó a fejhallgató is, de nagy, azzal mászkálni meg elrakni bonyolult. Bár a Sony-nál sokkal jobbak vannak ennyiért, én kipróbálnám.
2017. okt. 31. 18:48
4/4 anonim válasza:
Teljesen jók az agybadugós fülesek, nekem több is van: JBL T280, az AKG füles, amit a Galaxy S8-hoz adnak, Sennheiser Momentum in-ear... mind agybadugósok, fejhallgatóm nincs is. A Sony, amit linkeltél árkategóriájában szerintem egy kifejezetten jó darab, ha kihallatszik belőle a zene, az azért lehet, mert nem a megfelelő méretű szilikon cucc van rajta. Biztos adtak hozzá különböző méretűeket, végig kell próbálgatni, hogy melyik oldja meg a problémát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!