Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri Playstation 4-et venni...

Megéri Playstation 4-et venni 2-3 játék miatt?

Figyelt kérdés

Na szóval,van egy 360-om. Szeretem,meg minden csak már kezd elmaradozni. A 3 játék közül az egyik a FIFA 18 lenne.(tudom,hogy ez egyesek szerint nem játék,meg minden évben kijön,stb). De ezt azért venném,mert imádom a focit. A Másik a Gran Tourismo 6 lenne,illetve a Project Cars 2. De ezek még nem biztosak.

Vegyék még Slim gépet,vagy mindenképpen a Pro-t válasszam? 4K-s tv-m nincsen,nem is tudnék venni. De nem szeretném,ha 1-2 év múlva elavultnak számítana a slim.(remélem így hívják az alap ps4-et). Igazából nem vagyok nagy gamer,csak szeretem az autós árkád játékokat és a fifát. Ahogy szamolgattam olcsóbb,mintha egy gépet vennék kompletten. Köszönöm a segítő válaszokat,hozzáértőknek bocsánat a tudatlanságomért.

2017. okt. 30. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
A felsoroltakért nem.
2017. okt. 30. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
vegyél egy gépet és majd feltudod másra is hazsnálni
2017. okt. 30. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak a GT4-ért majdnem vettem PS2-t annó :-) Ha emiatt nem halsz éhen, miért ne?
2017. okt. 30. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

360ra is kijött a fifa18

ezért ne vegyél ps-t

2017. okt. 31. 01:17
 5/7 Attyx válasza:
Ha csak ezek a címek érdekelnek akkor szerintem inkább XONE ráadásul egy S mivel 60-70 ezerért már kapsz. Csak azért inkább XBOX mert az autós játékok jobbak rá. De ezek a címek miatt semmiképp nem kell PS4 Pro. Egy darabig új konzolt nem fog kiadni a PlayStation de nem lehet tudni hogy addigra mennyire avul el a PS4 Slim.
2017. okt. 31. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is xbox, ha leginkább az autós játékok érdekelnek.
2017. nov. 1. 08:04
 7/7 anonim válasza:
Lwhet kèsőn írok,de ne hallgass azokra,hogy 360 ra is kijon a fifa stb.. Az egy bullshit, wleve nem olyan az online resze, es nem next gen, semmit nem er. A masik meg,hogy enis fifa miatt vettem konzolt, nincsenek csalok,olcsobb csapatot epiteni. Szoval mindenkepp ajanlom. Mostmar,hogy ps4 re is vannak iconok,mindegy ,hogy melyiket veszed. Fifara alkalmasabb (nekem az xbox controllere) es azert is valasztottam a one t fifara,mert olcsobbak a jatekosok mint psen.
2017. nov. 11. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!