Szerintetek melyik a jobb? Egy kamera, vagy egy fényképezőgép?

Figyelt kérdés
Tudom mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, de nem ez érdekel! Sokkal inkább az, hogy te melyiket vennéd meg? Kb.:40-50ezer Ft értékben!
2010. máj. 30. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Én százért fényképezőt vettem, számomra nem kérdés...

Előtte nyaralásra kamerát vittünk, azóta nem láttam a felvételeket még, másik nyaralásra meg a fényképezőt vittem és néha még nosztalgiázom a képeken :)

2010. máj. 30. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagyok, én fényképezőgépet.

600-800 oldalas jegyzetek gyors kiváló minőségű archiválására, valamint a táblára felrajzolt ábrák megörökítésére. Arra rájöttem, hogy tanári magyarázatokat hülyeség felvenni kamerával, mert azok a megállapítások csak arra a példára igazak, vizsgán sose azok vannak. Vizsgára mindig az eredeti jegyzetből szabad tanulni, mert azokat kérdezik vissza.

videókamerára nincs nagyon szükségem, a koliban levő hülyeségeket mobillal is felvehetem, azoknál nem fontos a minőség.

2010. máj. 30. 09:34
 3/9 anonim válasza:
Szia!Nekünk van fényképezőgépünk és kameránk is.Én a fényképezőgépet venném meg a helyedben.Minden szép pillanatot megörökíthetsz vele, bármikor kéznél lehet. A kamerát nem mindig viszed magaddal.Nem is mindenki szereti, ha felveszed.Plusz a fényképeket hamarabb visszanézed, mint a kamerával felvett dolgokat.Számomra a fényképező praktikusabb.
2010. máj. 30. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Fényképezőt! Nekem is van kamera is, de nem szeretem, nem is használom túl sűrűn, talán 1 évben 1x. A fényképezővel is tudok rövid videókat csinálni, és még a minősége is jó, ez pont elég.
2010. máj. 30. 09:46
 5/9 anonim válasza:
A fényképezőgép most divatosabb, elterjedtebb, használhatóbb! Szerintem is az a jobb választás.
2010. máj. 30. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
fényképező
2010. máj. 30. 10:08
 7/9 anonim válasza:
Attól függ, mire akarod használni. Ha felvételeket akarsz készíteni, amiket megvágsz a gépen, akkor a kamerát javaslom, de ha a cél az állókép, akkor fényképezőgép.
2010. máj. 30. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:

átla felhasználásra egyértelműen a fényképező, videókat is tudsz vele csinálni.

Kamera akkor jó, ha mondjuk hobbiból filmeket akarsz csinálni, vagyis ha gyakran akarsz felvételet csinálni, minden más esetben fényképező, alkalmi videófelvételekre is elegendő.

2010. máj. 30. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:
én is a fényképezőt részesítem előnyben, mert izgalmasabb szép képeket csinálni, mint remegő kézzel videókat! Maradog a fényképezőnél! Köszi!
2010. máj. 30. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!