Telekomnál kamatmentes részletre televízió?
Figyelt kérdés
Az igény beküldésétől mennyi idő mire választ kapok, hogy megvehetem-e így a készüléket, illetve milyen okból kifolyólag utasíthatnak el? van 2 mobil előfizetésem, és múlt héten köttettünk tv és internetet is, arany szinzű ügyfél vagyok! Köszönöm a segítséget2017. okt. 24. 15:26
1/7 anonim válasza:
Itt mindent megtalálsz. Egyszerűbb mintha én újrafogalmaznám neked. Ha nem jó, elég, ha beírod a googliba, hogy "Telekom televízió"
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. okt. 24. 18:08
3/7 anonim válasza:
Nekem nem mondták meg,hogy megkapom vagy sem,de 1hónapot vártam míg kijönnek bekötni a tv-t+netet.Amúgy megkaptam.
Akkor szokták elutasítani vagy inkább visszatartni a szerződést,ha még nincs kiegyenlítve bármilyen telekomos előfizud.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem két hét után jöttek bekötni. Akkor nyújtottam be az igényt a készülékre. Várom a választ. Minden számla kiegyenlitve!
2017. okt. 25. 06:27
5/7 anonim válasza:
Én személy szerint legutóbb 2017. szeptember 19.-én rendeltem, a online az [link] oldalról a Magyar Telekomtól televíziót. 2017. szeptember 17.-én rendeltem meg az adott televíziót, és 2017. szeptember 26.-án már ki is szállították nekem. GLS futár a Telekom szállítója, és csak az előfizető veheti át személyi igazolvány be mutatásával, és csak a szolgáltatási címre szállítanak. A hivatalosan a megrendeléstől számítva 3 munkanapon belül kapsz értesítést, arról hogy elfogadják-e a megrendelésedet. Ha elfogadja a Telekom a megrendelésedet akkor egy hitel bírálati eljárást folytatnak le ellened, ami abból áll, hogy a Telekom meg vizsgálja hogy az elmúlt hat hónapban, rendszeresen határidőre be fizetted-e a számláidat és nincsen tartózásod. Ha minden rendben van akkor, a vissza igazolástól számított 30 naptári napon belül küldik a TV készüléket. De gyakorlatilag, 9 - 10 nap múlva lesz egy új Tévé készüléked.
6/7 anonim válasza:
#5-nek. Hivatalosan 3nap,viszont nekem egy telefont nem ejtettek meg és kb 8x hívtam a telekom-ot 1hónap alatt és természetesen mind a 8x újból kellett szerződést kötni online-n!
7/7 anonim válasza:
Kedves 6. válasz író! Az a 3 nap az a valóságban 3 munka nap. Mivel a Telekom Online webshopját üzemeltető részleg csak munkanapokon üzemel, és vele együtt a Telekom központi raktára is csak munkanapokon van nyitva. A 3 munka nap pedig arra vonatkozik, hogy ha a Telekom.hu web oldalon online adod le a megrendelést, akkor a megrendelés valójában csak egy igény bejelentés. Ezen igény bejelentés esetén a válasz határ idő 3 munkanapon belül, de maximum 3 munkanap. Amikor aztán vissza válaszolnak, illetve vissza hívják az ügyfelet az igénybejelentéssel kapcsolatban, akkor történik meg a valódi megrendelés, és a megrendelés véglegesítése is akkor történik meg. Ezután jön az úgynevezett hitel bírálat. Ami abból áll hogy a Telekom meg vizsgálja az adott megrendelést megelőző hat hónap be fizetéseidet. Ebben azt vizsgálják, hogy pontosan határ időre fizetsz, és hogy van-e tartozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!