Milyen tévét vegyek, az alábbiak közül melyik lenne a jó választás?
Nagyjából 2 méterről (talán kicsit több) nézném a tévét, természetesen letöltött filmeket is, sima tévé adást ritkábban, xboxom lenne amivel játszanék rajta (talán majd később ps4). Igazából full hd tévéket nézegettem, de ha van 4k-s jó árban azt is ajánlhattok, a jó ár számomra kb 100-120 ezret jelent, ennél többet nem szeretnék költeni.
Szóval a követezőket néztem ki:
Orion 127 centis
Samsung 125 centis
LG 124 centis
Philips 124 centis
Az olcsóbb fajták nem tudom megérik-e? Ezek a Manta, Skyworth, Navon, Sencor, Horizon dolgok, vagy inkább hagyagoljam őket. Ezeket a nagy márkákat néztem mert megbízok bennük, igazából nem tudom mit kéne nézni gondolom mindnek szép színe van meg ilyenek, egy nagyon régi 15 éves tévét szeretnék lecserélni, jöhet bármi tanács.
Én Samsung párti vagyok,de afelsoroltak közül a Dlna véget az Lg-t választán mivel csak ez tudja,viszont ha nem érdekel a Dlna akkor Samsung a panelja végett.
Ólcsóbb kategóriásról nincs tapasztalatom,de biztos van benne valami amiért az üzletekben lebeszéltek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!