Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Pocketbook touch lux 3 vagy...

Pocketbook touch lux 3 vagy Kindle 8?

Figyelt kérdés
Megér a háttérvilágítás plusz 10 ezret?

2017. okt. 13. 07:14
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképpen megéri!

Kindle és háttérvilágítás.

Jómagam is azon filóztam, melyiket a sok közül, de ha úgy állsz anyagilag, hogy nem tudsz kéthavonta új gépet venni, akkor inkább vedd 10ezerrel többért a megbízhatót. Kindle-ról olvass véleményeket: én nem csalódtam és tényleg, éjjel sem kell lámpagyújtással zavarni azokat, akik fény mellett nem tudnak pihenni. Itt egy szuper kütyü és egy maximálisan megbízható cég : [link]

2017. okt. 13. 07:34
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

A sima Kindle készüléken nincs háttérvilágítás. A Paperwhite éás egyéb verzióinál van. Tehát egy sima Kindle 8-on nem lesz.

De ettől függetlenül a Kindle jobb ÉS a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem szükséges a háttérvilágítás.

Egy könyv sem világít, aztán mégis tudunk olvasni - napfénynél vagy lámpánál.

A háttérvilágítás azoknak kell csak, akik semmiképpen sem akarnak lámpát kapcsolni olvasáshoz, vagy sokat olvasnak olyan helyen, ahol nincs megfelelő világítás.

2017. okt. 14. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Sziasztok, #egyeske vagyok!

Kettesnek igaza van, bár sztem váratlan és előre nem tervezett esetekben nem árt, ha van háttérvilágítás.

Jómagam persze nem egy "normális" élethelyzetben vegetálok, hisz többet "lakom" a kórházban, mint otthon.

Na, ott meg nem baj, ha legalább a lámpafénnyel nem zavarom a gyógyulásban szerencsétlen sorstársakat. (Az ablaknyitás miatt így is kemény viták zajlanak, bár a tízemeletes betonban is megtapasztalom néhány csőlakónál, hogy még az űrben,vagy vákuumban is kapnának levegőt és/vagy tökéletesen hiányzik belőlük a szellőztetésre, oxigénre, szabad légvételre az igény.)

Az ablak meg ugye azért van, mert valami marha anno odatervezte...

Leginkább a kérdés kiírója dönti el, mire van igénye, mennyiből kell gazdálkodnia, de a boltot ettől függetlenül jó szívvel ajánlom. Egy M_d_aMarkban a háttérvilágítás nélkül is többe kerül egy Kindle, mint itt a azzal együtt.Tehát amit az elektronikai "szak"boltokban fizetne, abból már ki tudja gazdálkodni a tokra való összeget, vagy a további egy évre szóló garanciát, ami talán nem mindegy.

A későbbiekben pedig, ha kérdés adódik, még értelmesen, szakszerűen és készségesen válaszolnak is, ami tulajdonság ma még hiánycikk a "nagyboltokban". < (nem reklám: tény!)

[link]

Tipp : árösszehasonlító oldalakon is keresgélj!

Üdv mindenkinek : szép napot! :)

2017. okt. 15. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Mivel a kérdés kiírója azt is kérdezte, hogy "megéri a háttérvilágítés plusz 10 ezret"? Így mertem feltételezni, hogy igazi szüksége nincs rá. Hiszen ha kellene neki, akkor alapból csak olyat akarna venni...
2017. okt. 15. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen. Valószínűleg egy Kindle 8th Generation lesz belőle.
2017. okt. 15. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Az jó választás, de ne lepődj meg, mert ahogy írtam, nem lesz rajta világítás - de nem is szükséges. Viszont egy tokot mindenképpen érdemes hozzá venni (esetleg egy gumifejű stylust - van kifejezetten Kindle-hez készült plusz egy töltőfejet, amibe az USB kábelt csatlakoztatva konnektorról is töltheted, nem csak számítógépről - már ha nem adnak ilyet alapból. De a legfontosabb a tok.)
2017. okt. 16. 16:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, utánanéztem, hogy nincs világítás, de legalább érintőkijelzős és van benne szótár. Tokot meg akkor majd veszek.
2017. okt. 16. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is sima Kindle van, de engem nem is érdekel a világítás - lámpát használok.
2017. okt. 16. 18:23
 9/9 A kérdező kommentje:
A lényeg, a szótár ml, meg a szótár miatt az érintőkijelző, és hogy tudjak rajta olvasni. Persze, ha lenne pénzem, a paperehiteot venném.
2017. okt. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!