Mit kell tenni, hogy Playstation 2 memóriakártyán újra lehessen látni a mentések ikonjait?
Volt egy corrupt data-s mentésem, és onnantól kezdve nem mutatta a játékaim mentéseit ha beléptem a memóriakártyába a browser képernyőben. Most nagy nehezen kitöröltem a corrupt data-s mentést, de az ikonok még most sem láthatóak, pedig a mentések megvannak, ugyanis amikor betettem egy másik játékot, kiakasztott állapotában mutatta, minden pálya választható és játszható volt. Ki is írja, hogy 24,215 kbyte szabad hely van még, tehát közel sem üres. Csak a rossz mentést töröltem ki, és utána csekkoltam a másik játékot, tehát tuti nem töröltem ki más mentést, csak azt az egyet.
Ráadásul a memóriakártyás képernyőből ki sem tudok lépni, nem kínálja fel, hogy "enter" a kék x-szel, vagy "back" a piros kör gombbal.
Belépek a browser képernyőbe, ott pedig a kártyába ahol a mentések ikonjainak kellene lennie, és nem láthatóak, csak a kártya ikon van ott egyedül.
Nem hibásak, és nem töröltek a mentések, hanem egyszerűen nem láthatóak.
Mit tehetek? Segítsetek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!