Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 kontroller (vezeték...

Xbox 360 kontroller (vezeték nélküli) csatlakoztatása USB nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma az öcsém kapott egy xbox 360 kontrollert vagy konzolt nem tudom hogy hívják... Én nem igazán értek hozzá... Amit fontos tudni hogy vezeték nélküli.. Annyit már tudok hogy valahogyan telepíteni kéne a gépre de azt nem tudom hogy hogyan.... USB nélkül ha lehetséges mert olyan nincs a kontrolleren.... Szóval hogyan tudnám telepíteni a gépre? Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol! 😊

2017. okt. 11. 21:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt nem úgy értettem hogy a kontrolleren nincs USB.... Hanem olyan hely ahova az USBt be lehetne csatlakoztatni! 😅
2017. okt. 11. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Veszel hozzá egy vezeték nélküli adaptert.

[link]

De végső soron azt is USB bemenetbe kell dugni.

Szóval ahogy te elgondolod usb nélkül sehogy.

2017. okt. 11. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a vezeték nélküli Controller akksis. Van rajta egy pairing gomb. A gépen is van elől. ezeket be kell nyomni egyszerre vagy egymás után. Amig a bekapcs gombnál villogni nem kezd az egyik slot. majd világitani. Ekkor azt jelzi hogy egy controller csatlakoztatva.

A 360-on (állitva) alul a bekapcsológomb alatt van egy kis ajtó ami alatt 2 USB port is van. Hátul is van belőle pár darab, Bármelyikhez lehet csatlakoztatni

2017. okt. 11. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja mármint hogy ezt 360-hoz használnád, nem pc-hez?
2017. okt. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!