Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bluetooth fülhallgatóról mi a...

Bluetooth fülhallgatóról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Egy ideje szemezek már a dologgal, folyton megtörik a kábel a szokványosnak. De felötlött bennem, hogy nevéből fakadóan csak bluetooth-al rendelkező készülékkel működik (szóval mp4-hez nem tudnám használni), illetve pl. telefon esetében mennyire meríti gyorsan le az aksit?

2017. okt. 11. 16:55
 1/8 Captain Logic ***** válasza:
68%
Mi az, hogy mp4-hez nem tudnád használni?
2017. okt. 11. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért, hogyan tudnám? Oké, bocsi én szó szerint értem a nevét, ezért gondoltam, hogy az kilőve.
2017. okt. 11. 17:15
 3/8 Captain Logic ***** válasza:
52%
Mit értesz mp4 alatt? Úgy beszélsz róla, mintha egy készülék lenne. Ha pontosan leírnád, mire gondolsz, valószínűleg tudnék segíteni.
2017. okt. 11. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van Bluetooth chip az mp4 lejátszódban, akkor rátudsz csatlakozni, ellenben nem.
2017. okt. 11. 17:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Mp4, igen egy készülék. Tudod, nem csak formátumot jelöl ám, hanem azt a kis pici dolgot, ami zenéket játszik le. :)

Utolsó: igen, erre utaltam

2017. okt. 11. 18:31
 6/8 Captain Logic ***** válasza:
68%
Az mp4 lejátszó nem zenéket játszik le… És ha már itt tartunk, az mp4 az egy formátumot jelöl. Az mp4 lejátszó egy eszközt. Ha nem nevezed nevén a dolgokat, senki nem fogja kitalálni, mire gondolsz…
2017. okt. 11. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Telefon esetében pont nem a Bluetooth meriti a 2-3000mAh-s akkut ez a régi telókkal volt igy mivel kb 600mAh-s akksik voltak bennük. És azóta jócskán fejlődött a Bluetooth szabvány.

Nálam LG G4 + okosóra + Bluetooth fejhallgató. 2% akkuhasználattal jár. folyamatos működés mellett. Ami elenyésző. Vegyél Bluetooth fejhallgatót amin van Jack bemenet. És akkor MP4 lejátszóhoz is tudod csatlakoztatni

2017. okt. 11. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm a válaszod, valaki meg is értette a kérdésem...

MP4/mp4 lejátszó... szerinte azért a szövegkörnyezetből kiderül, hogy mire gondoltam.

2017. okt. 11. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!