Topii kérdése:
Miért tűnnek el a könyvek az e-book olvasomról?
Figyelt kérdés
Hiába teszek fel akármilyen könyvet az olvasómra, azok mind eltűnnek. Ha gépen megnyitom az eszköz memóriáját azt mutatja, hogy ott vannak, de amikor az eszközön nézem azt mutatja, hogy nincsenek.
Cseréltem rajta szoftware-t, egy ideig tök jól ment de azóta megint megbolondult. Most meg már hiába próbálkozok az újítással. Van valakinek valami ötlete, hogy mit tehetnék/ illetve tud valaki Budapesten megbízható e-book javítót?
2017. okt. 6. 19:25
2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2017. okt. 7. 16:26
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Nekem egyszer volt Kindle a kezemben, mikor egyik ismerősöm kért, hogy rakjak rá könyveket. Nekem ugyanezeket csinálta, nem látja, nem nyitja meg, könyvtárakba sem tudod rendezni, csak a készüléken, szóval ez eléggé idegesítő dolog. Állítólag a kindle szoftverével kell rárakni és akkor ezek a hibák elkerülhetőek. Az is lehet persze, hogy hibás a memóriája. Gépen mikor látod, hogy ott van, akkor meg is tudod nyitni?
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz a fájl formátuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!