Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen laptopot érdemes venni?

Milyen laptopot érdemes venni?

Figyelt kérdés
A keret összegem 150000Ft.Arra kérlek titeket hogy konkrét laptopot és ne csak perifériákat mondjatok. A válaszokat előre is köszönöm.

2017. okt. 2. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

150.000?

Én ezt venném:

[link]

Dell, 1 TB hdd, windows 10.

Sajnos nincs benne csak sima intel video, nem valami nvidia, de jó az is szerintem.

2017. okt. 2. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyet vennék, vagy ehhez hasonlót. Bár ez Szlovákiában van. De 4GB Ram, 256GB SSD, intel i5 7300U, FullHD felbontás, könnyű (1,8kg), prémium anyaghasználat, Win 10, és az említett weboldalról vett gép mindenféle felesleges előtelepített alkalmazástól mentes. Barátnőmnek rendeltem ezt a konkrét gépet, nagyon elégedett. Villámgyors kis gép.

2017. okt. 3. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Dell Inspiron 5567

Fujitsu LIFEBOOK A555

Lenovo IdeaPad 11

Mindegyikből SSD-s verziót.

2017. okt. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!