Mi a különbség ha van beépített wifi az okos tv-ben vagy ha nincs, de mégis van wifi csatlakozása?
Kinéztem az alábbi okos tv-t:
SAMSUNG UE60J6240 151 cm Smart Full HD LED TV
ebben van beépített wifi
de van a másik:
Samsung UE60J6240 AWXXH smart led tv
ennél azt írja hogy wifi nincs, de van wifi direct
Akkor ez most mit jelent?
A 'wifi direct' két eszközt tud más egyéb hálózati eszköz nélkül (például wifi router) vezeték nélkül összekapcsolni adatküldés-fogadás céljából. Ez még nem az internetelérés, legfeljebb úgy ha a telefonodon van net és a képét kiterjeszted a tévére, itt viszont +1 köztes eszközt kell használni (ha egyáltalán így működik).
A wifi pedig a router által megosztott vezeték nélküli internetelérés. Tehát közvetlenül kapcsolódik a netre.
Köszi a 2 választ, de nem teljesen értem, hogy van-e különbség a 2 tv között.
Azt tudom, hogy a wifivel kábel nélkül csatlakozunk a netre, a tabletemmel is így szoktam netezni. Az okos telómmal is wifizek itthon, mert rácsatlakozok a routerre pont mint a tabletemmel.
Viszont még soha nem volt okos tv-m, és ezért nem tudom, hogy wifi témában van-e eltérés vagy bármi másban a 2 okos tv közt.
Csupán 5 betűvel több a sorozatszáma az egyiknek és ez olcsóbb, vajon miért? Mivel tud kevesebbet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!