Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi romolhatott el a számítógép...

Mi romolhatott el a számítógépemben?

Figyelt kérdés

Már az elején le szeretném szögezni, hogy nem vagyok egy nagy Pc szakértő. Ezért is szeretném az okosabbak segítségét kérni, még mielőtt a gépet elvinném szervízbe.

Történt úgy egy évvel ezelőtt, hogy éppen egy játékot próbáltam futtatni amikor az a töltőképernyőnél lefagyott. Nem ez volt az első eset, amikor játszani próbáltam azzal a játékkal, ám ezelőtt még ilyen nem történt a futtatásánál. Szóval a töltőképernyőnél megállt minden, gondoltam újra indítom a számítógépet.

Kikapcsolt, egy kicsit zúgott még, ahogy azt újrainduláskor szokott, de már nem kapcsolt vissza. Még párszor megpróbáltam üzembe hozni, de semmit sem reagált a gép, olyan volt, mintha nem lenne áram alatt.

Ezután füstszag érződött a gép belsejéből.

Így látatlanba, szeirintetek mi mehetett tönkre?

Ha a táppal lenne valami baj, akkor egyből ki kellett volna kapcsolnia a gépnek, nem?

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. szept. 23. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
A gépedhez képest mennyire volt modern a játék? Mert ilyenkor lehet az a gond, vagy akkora memóriaigénye van hogy nem tudta elindítani és emiatt valami leégett. Lehetett a táp, lehetett a videokártya is.
2017. szept. 23. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
CSGO a szóban forgó játék. Rengeteget játszottam azzal a játékkal a gépemen, és amióta megvan, 2012-óta rendszeresen játszottam rajta mással is. BF3, Avp3 stb... De az eset óta nem kapcsol be a gép, és azóta csak porfogó.
2017. szept. 23. 12:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Nvidia GeForce 9600gt

Intel core duo 2,6

4gb ram

H61m-p21

500-as táp

2017. szept. 23. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudom mi lehet pontosan, hasonlót már testvéremé is csinált de annak szerviz lett a vége. Így látatlanban nehéz megmondani sajnos.Szétszedni, megnézni nem próbáltad?
2017. szept. 23. 18:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Meg próbáltam. De nem mentem vele sokra.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2017. szept. 23. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A táp vagy az alaplap kondijai már nem elég kondisak az üzemhez...ha ilyen kondikat látsz benne, akkor cserélendők:

[link]

Azonban még lehet olaj szétfolyva-kifolyva belőle és ha az csinált zárlatot, ámen jobbára.Ft-os tétel az alkatrész.

2017. szept. 23. 21:00
 7/8 A kérdező kommentje:

De csak azután ment tönkre, miután megnyomtam idegből a reset gombot. És utána már hiába próbáltam bekapcsolni, hiába.

Az azelőtti napon még gondmentesen játszottam. Másnap pedig történt valami...

2017. szept. 23. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. szept. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!