Mi romolhatott el a számítógépemben?
Már az elején le szeretném szögezni, hogy nem vagyok egy nagy Pc szakértő. Ezért is szeretném az okosabbak segítségét kérni, még mielőtt a gépet elvinném szervízbe.
Történt úgy egy évvel ezelőtt, hogy éppen egy játékot próbáltam futtatni amikor az a töltőképernyőnél lefagyott. Nem ez volt az első eset, amikor játszani próbáltam azzal a játékkal, ám ezelőtt még ilyen nem történt a futtatásánál. Szóval a töltőképernyőnél megállt minden, gondoltam újra indítom a számítógépet.
Kikapcsolt, egy kicsit zúgott még, ahogy azt újrainduláskor szokott, de már nem kapcsolt vissza. Még párszor megpróbáltam üzembe hozni, de semmit sem reagált a gép, olyan volt, mintha nem lenne áram alatt.
Ezután füstszag érződött a gép belsejéből.
Így látatlanba, szeirintetek mi mehetett tönkre?
Ha a táppal lenne valami baj, akkor egyből ki kellett volna kapcsolnia a gépnek, nem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nvidia GeForce 9600gt
Intel core duo 2,6
4gb ram
H61m-p21
500-as táp
Meg próbáltam. De nem mentem vele sokra.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A táp vagy az alaplap kondijai már nem elég kondisak az üzemhez...ha ilyen kondikat látsz benne, akkor cserélendők:
Azonban még lehet olaj szétfolyva-kifolyva belőle és ha az csinált zárlatot, ámen jobbára.Ft-os tétel az alkatrész.
De csak azután ment tönkre, miután megnyomtam idegből a reset gombot. És utána már hiába próbáltam bekapcsolni, hiába.
Az azelőtti napon még gondmentesen játszottam. Másnap pedig történt valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!