Opel Astra G autorádio bekötés. Vettem egy Sal VB3000 rádiót mindent úgy kötöttem be ahogy kell de be se kapcsol mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy JVC rádió van benne de elég leharcolt. Ezért is vettem újat. Mindent a bekötési rajz szerint tettem azonban de se kapcsol az új rádio mit lehetne tenni? A piros és sárga vezetéket megcserélhetem?2017. szept. 21. 08:16
1/9 Wadmalac válasza:
Gyújtáson sem éled?
Nem simán biztosíték ment ki?
2/9 A kérdező kommentje:
Gyújtáson sem kapcsol be. Nem látom sérültnek a biztosítékot.
2017. szept. 21. 08:40
3/9 anonim válasza:
Én egy Pioneer rádiót tettem be nem rég, és csakugyan meg kellett cserélni a piros és sárga vezetéket. Bár bekapcsolt csere nélkül is, csak elfelejtett minden beállítást. És egy antenna átalakítót is kellett vennem hozzá, de az biztos van már neked.
4/9 A kérdező kommentje:
Van egy Sony rádióm is amit az előző automban használtam. Azonban az a rádió sem működik ezzel a bekötèssel. A kábel megcserélés segithet?
2017. szept. 21. 08:53
5/9 anonim válasza:
Akkor cseréld meg. Egyenlőre ez az egy lehetőséged van.
Az előző rádió hogy volt bekötve? Az működött?
6/9 A kérdező kommentje:
A jvc rádionál ami jelenleg benne van az rajz szerint van bekötve és működik
2017. szept. 21. 09:21
7/9 A kérdező kommentje:
Sikerült annyi hogy halvanyan vilagit a kijelzo mikor nincs gyujtas akkor lemerulhez az aksi?
2017. szept. 21. 09:43
8/9 anonim válasza:
Akkor nyomon vagy már. 1-2 óra alatt nem merül le az akku.
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült teljesen jól működik köszönöm a segítséget
2017. szept. 21. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!