Mi a baja az IPTV boxnak?
Figyelt kérdés
Az előbb véletlen kihúztam úgy a boxot a konnektorból, hogy nem kapcsoltam ki. Amikor visszadugtam, a hálózatot jelző led pirosan világított. Kikapcsoltam, majd kihúztam a konnektorból, vártam pár percet, visszadugtam, majd bekapcsoltam. és még mindig piros. Próbáltam csak ikapcsolni, és picit várni majd úgy bekapcsolni, úgy sem jó. Minden kábelt is kihúztam már belőle kikapcsolt állapotban, majd vissza, és újra bekapcsolni, de úgy sem jó. Mi történhetett? Ugye nem ment tönkre? Valami ötlet, hogy mit próbáljak még meg?2017. szept. 19. 10:17
1/1 anonim válasza:
Hagyd békén!
néha 5-15 percbe is beletellik, mire visszamászik a rendszerbe.
Ha az után sem működik -> szolgáltató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!