Tudtok egy kicsit segíteni?
Van egy Xbox 360 E konzolom amit pár hónapig használtan vettem úgy egy másfél éve. Jól működik, egy kis kozmetikai hibája, hogy karcolások vannak a szellőzőrács melletti műanyag lapon. Van hozzá elég sok játék lemezesen és annál több a konzolon. A lemezesek:
-Minecraft Xbox 360 Edition
-Grand Theft Auto 5+ a konzolra telepített Atomic Blimp
-Forza Motorsport 4
-Assassin's Creed 4
-Assassin's Creed 3
-LEGO: The Hobbits
-Red Dead Redemption
A konzolon:
-Assassin's Creed: Revelations
-Alan Wake
-Assassin's Creed 2
-BioShock: Infinite
-Borderlands: 2
-Call Of Duty: World At War+ Map Pack 1-3
-Far Cry 4
-Star Wars: The Force Unleashed
-Star Wars: The Force Unleashed 2
-Goat Simulator
-Grand Theft Auto 4+ The Ballad of Gay Tony
-Dragon Age: Origins
-Rayman: Origins
-Resident Evil 4
-Portal 2
-Shadow Of Mordor
A konzol 250 GB-os plusz van. hozzá 3 kontroller, az egyiknek bal gombja kopott, még tervezem kicserélni.
A kérdésem pedig az lenne hogy ez így összesen hány FT-t ér. Még terveztem eladni, de azért kiváncsi lennék, mennyibe kerülne.
Előre megköszönöm a válaszolókat!
U.I.: Elolvastam a szabályzatot, tisztában vagyok vele, hogy tilos hírdetni, de mint mondtam, egyelőre nem akarom eladni.
Sajnos tanuld meg hogy ha egybe adsz el egy konzolt akkor ez a sok játék nem fogja felvinni annyira a konzol árát , olcsón meg nem éri eladni ennyi játékkal.
Az értéke kb : 90.000Ft de jó ha eltudod adni (egyben) 55.000Ft -ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!