Girls und Panzer Dream Tank Match . Hogy is lesz?
Üdv !
Amit láthatjátok A Girls und Panzer Dream Tanks Match-nevő játékrol érdeklödnék .
Nem sok minden tudtam én kideriteni rola ezért gondoltam megkérdem töletek hogy valaki töbre jutott volna mint én .
_-1-_ Kérdés : Anyit láttam és tudok is hogy 2017 Telén jelen meg PS4 konzolra . De nem egy oldal ugy írta/Hirdette meg idézem [a játék 2017 Telén Japánban jelenik meg]. Ezzel kapcsolatban a kérdésem .
- Hogy Europára akkor vonatkozik 2017 tele vagy csak japánban lehet a játékra számítani rá ?
_-2-_ Kérdés :Magáról a játék készítő cégről szeretnék kérdezni. Mivel magán az oldalán szó szerint semmit nem találtam (A Hírdetésekben a Bandai Namco játékcég nevét láttam és ennek alapján kerestem fel a weboldalakat).
-A játékcég menyire megbizható ? , mivel még nem nagyon hallotma róla .
_-3-_ Kérdés : ez számomra egy szemályes dolog de szeretnék azért biztosan megbizonyosodni róla .
- A játékban majd az eredeti Hangok (Zene,Színkron...stb...) Lehetnek majd halhatoak ? , vagy esetleg kicserélik valami angol vacakra ? (Remélem nem mivel nagyon megkedveltem a sorozatban halható összes fajta hangot (Zene,színkront) .
_-4-_ Kérdés : Ahogy a játék Intro-jában is lehetett látni Online (Gondolom ezel a Mutira) játékmodra lehet számitani .
-Vajon a játéknak lesz-e Story-mod menete vagy az egész egy Muti alapos játékmenetel fog rendelkezni ?
Ezen kérdésekre szeretnék leginkább választ kapni .
Elöre is elnézést kérek azon kérdéseimért amiket nektek itt feltettem mivel lehet hogy egy-két köztük egyértelmű és értelmetlen lett volt feltenem .
De számomre fontos dologról van szó ezért kérek tőletek segítséget .
Köszönök mindenfajta fáradozást mivel énse találtam sok mindent ezért nehéz dolog lehet utána kutatni , vagy lehet én nem kerestem jó helyen (Bandai Namco Kb vagy 6-7 oldala van én mindet végigböngésztem EU-USA ig , de semmire se jutottam .)
SRY helyesírási hibákért :D ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!