Létezik-e manapság ilyen készülék?

Figyelt kérdés

Rádióműsorokat és zenét szeretnék hallgatni otthoni házimunkavégzéseim közben, azaz lakás különböző helyein, vagy akár a kertünkben.

Olyan készülékre lenne szükségem, amelyben meglévő CD-lemezeinket tudnám hallgatni.

2017. szept. 10. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Meglepő módon az eszközt hordozható rádiós cd-lejátszónak hívják, és igen, létezik.

Viszont egy CD lejátszó olvasófeje ugrálhat mozgás közben, inkább vegyél valami rádiós MP3 lejátszót és konvertáld MP3-ba amit hallgatni akarsz. Kisebb, könnyeb, nincs benne mozgó alkatrész.

2017. szept. 10. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

kicsit furcsa, hogy valaki nem ismeri a CD-s rádiót...

vagy akár a Discmant

2017. szept. 10. 23:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Megnyugtattál, #1-es!

Úgy hallottam, hogy ezt már nem gyártják, mert "elszaladt fölötte az idő".

Nekem tökéletesen megfelelne, mert működtetése közben nem mozgatnám. A mozgatás, a "hordozás" csupán egyik helyiségből a másikba való áthelyezésével, a hálózati csatlakoztatójának egy másik konnektorba való beillesztésével történne.

Ajánlható típusok??

2017. szept. 11. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl. itt is kapható jőpár:

[link]

Nekem LG van (sajnos már nem kapható, pedig nagyon jó fajta)

2017. szept. 11. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

:-)

2017. szept. 12. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!