Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Inkább egy nagyobb FullHD TV...

Inkább egy nagyobb FullHD TV vagy egy kisebb UHD?

Figyelt kérdés

Tv-t szeretnék venni, de nem tudom hogy megéri-e a 4K, vagy inkább egy nagyobb FullHD-t vegyek?

Egy 55"-os 4K-s LG-t néztem ki a nappaliba:

[link]

nem tudom hogy megéri-e.

Valaki akinek van tapasztalata ilyen téren tud segíteni?

2017. szept. 5. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem várj még vele, amíg lejjebb megy az ár, mert

ennyiért, ennyi tudással ezt a készüléket nem venném

meg.

Egyébként sem használnád ki a 4K-t valószínűleg, a fel-

skálázás pedig nem sokat nyom a latba.

Muszáj most venned egy nagyobb tévét, vagy még van lehe-

tőséged várni vele? Mert ha tudsz várni, akkor inkább azt

tedd.

2017. szept. 5. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Most le van árazva az 325-ről 230-ra, ezért gondoltam hogy most veszem meg. A max méret ami befér az az 55"-os csak azt nem tudom hogy megéri-e az 55-ös a 49-el szemben és a 4K ezen a méreten.
2017. szept. 5. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindig le lesz árazva, nem jöttél még rá? ;)

[link]

EMAGnál le van árazva 325-ről 230-ra. Más webshopban

235-be kerül, igaz, ott sosem volt drágább...

Ez az egyik legjellemzőbb marketing: Túláraznak valamit,

utána akciózzák, és elhitetik veled, hogy milyen jól

jársz, hogy most 100-rel olcsóbban meg tudod venni :)

2017. szept. 5. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ott a pont utolsó. Akárcsak egy "blekfrájdéj" ajánlatnál. Ja, csak a különbség annyi, hogy a Tescoban a 300k-ról 180k-ra leárazott tévét, a neten megveszem 170k-ért, akció nélkül. :D Nem hülyék ezek, de mi sem. S itt bontakozik ki az internet egyik előnye, egyfajta higgadtságot ad, tehát egyes embernek terápiás kezelésként is szolgálhatna. :D
2017. szept. 30. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mire használnád. Ha csak TV zel akkor még jó darabig nem lesz nagyobb felbontásod HD / Full HD nál rosszabb esetben SD -nél.

Ha esetleg többet Netflixezel vagy egyéb online módon nézed úgy már több 4K -s tartalommal találkozhatsz. Akkor megérheti 4K -s tvt venni.

2017. okt. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!