Károsodhatott a mélynyomóm?
Figyelt kérdés
A mai nap a kocsiban a szokásosnál egy kicsit jobban megterheltem a mélyládát, még nem torzított, de egyszer csak tekercs szagra lettem figyelmes. Egyből lekapcsoltam az erősítőt. Majd megnéztem és szerencsére nem recseg-zörög. Károsodhatott a nyomó, vagy ez csak akkor derül ki ha kopog-kifüstöl?2017. szept. 3. 23:37
1/2 anonim válasza:
Ha hasznalod, elobb-utobb kiderul.
Konnyeden baja lehetett sajnos.
De egyebkent az erosito szaga is lehetett.
Probalgasd, eszre fogod venni, ha baja van.
Par ezerbol ujratekercselik, ha az lenne a baja.
2/2 Zzzoli válasza:
Nem lett annak baja, kicsit jobban megmelegedett a ragasztó, meg a lakkozott rézdrót, azt érezted.
Ha nem recseg, nem súrol nincs semmi baja.
Természetes jelenség hogy terhelés hatására a tekercs melegszik. Nyilván ha túlmelegszik az már nem jó, de az már nem is sima "tekercs" szaga :-) van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!