Gnoomage kérdése:
Mit tegyek a folyamatosan összegubancolódó fejhallgató kábelek ellen?
Figyelt kérdés
Számítógéphez használok fejhallgatót már jó pár éve, de szerencsém van, ha 1 évet kibírnak. Az összes füles kábele összegubancolódik, majd eltörik. Semmi rosszat nem teszek vele, vagy a fejemen van, vagy az asztalon, semmi más, mégis évente kb 20-40... ezer forintot kell kidobnom újra és újra.2017. szept. 3. 09:23
1/9 anonim válasza:
Abból a pénzből már rég vehettél volna vezeték nélkülit.
3/9 anonim válasza:
Cipőfűződ elszakad, eldobod a cipőt? Azt a vezetéket ki is lehet cserélni. Ha már a kíméletes bánásmód nem opció.
5/9 anonim válasza:
Először is tisztázzuk: FEJ- vagy FÜLhallgatóról van szó? Nagyon nem mindegy.
6/9 Szirty válasza:
Én úgy látom mindenhol fejhallgatót ír...
7/9 anonim válasza:
Nekem még soha nem gubancolodott össze a fejhallgató.
Nekem maximum a füllhalgatóval volt olyan.
20-40 ezer forintot dobsz ki évente? xD
Csak azért mert összegubancolódik.
Nekem egy lidl-ben vásárolt 2000ft-os fejhallgatóm van és 2 év gyakori használat ellenére még jó.
8/9 anonim válasza:
#6: Olvasd el mégegyszer. A leírt törés is inkább fülhallgatóra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!