Az Xbox One S vagy a Playstation 4 jobb az olyan játékokhoz mint a Star Wars Battlefront? Vagy tökmindegy?
Igazából kb. egy szinten van egy ps4 és egy xbox, most hogy melyik verzió az nagyjából mindegy, az xbox-okon valamit gyorsítanak és akkor jön egy külön verzió.
De a lényeg hogy szerintem az xbox az jobb konzol a PS, ha most szeretnél venni konzolt szerintem az Xbox-ot vedd.
#1 Baromság. Multiplatform címek jobban futnak (vagy magasabb felbontáson) Ps4-en.
Kérdező: az döntsön hogy hol vannak a haverok, melyik joy kényelmesebb, mely exkluzív játékok érdekelnek jobban, mivel akarsz játszani stb. Ez a legfontosabb.
"#1 Baromság. Multiplatform címek jobban futnak (vagy magasabb felbontáson) Ps4-en. "
valamivel lehet.
De mint mondtam lényeges különbség nincs, mint pl egy ps3 vagy xbox one között.
Vagy egy xbox 360 és ps4 között.
Erre gondoltam, van eltérés hiszen más gyártó, de a ps4 és xbox one nagyjából egy szint.
Arra gondoltam mikor kijött a ps3 és xbox360 a nintendo kihozott egy konzolt, olyan volt rajta a grafika ami egy vicc volt szerintem.
De egy ps4 vagy xbox one nagyjából azonos, kis eltérés lehet.
De akkor miben jobb az XB1 szerinted?
Exkluzív játékokban, ami konzolnál gyakorlatilag az egyik legfontosabb szempont? Mert abban például pont nem.
na akkor
a ps-ből (ha jól tudom) többet adnak el, valamivel erősebb, és több rajta az exkluzív.
az xboxnak jobb a joystickja.
Te döntesz (bár szerintem egy normális géppel többet érsz el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!