Valaki tudod olcsóbb de mégis jó laptomot, nootebookot?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy jót de nincsen nagyon sok pénzem rá max 70 000 ft.valaki tudna ajánlani hogy hol vegyek és milyet?Én aliexpresszen néztem de nem tudom hogy ott jó lenne-e.2017. aug. 31. 12:58
1/3 anonim válasza:
rendelhetsz Kínából persze, csak mire rájön a 27% adó meg vámoltatási költség kb ugyanott leszel. Vegyél otthon egy használtat azt jóccaka, vagy vegyél gyengébbet ennyiért, vagy spórolj még hozzá
2/3 anonim válasza:
megnéztem a mediamarkt oldalát kb 3-4 van ennyiért, ami új, egyik sem egy izomgép. ha ennyi az össz pénzed, csak ezek vannak.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!