Dolby Atmos erősítőhöz milyen Blu-ray lejátszó kell?
Ma már mindegyik tudja. Egyébként a Dolby TruHD-t meg a Dolby Digital plust kell tudnia.
Na meg nyilván a forrásmédia hangjának kell ilyennek lenni.
Ma már egyre több hogy a magyar sáv is nagyfelbontású audió, régebben a magyar hangsáv csak Dolby digital volt, vagy DTS.
Köszönöm a segítséget.
Én fent vagyok ncore-on, és pont az a tapasztalat, hogy nagyon kevés filmnek van nagyfelbontású szinkronja. De a régiekhez képest tényleg jelentősen több, de még így is kevés.
Amúgy meg például itt van egy Bluray lejátszó 30-ért és nem tudja...
Szó sincs itt TrueHD-ról.
Honnan is veszed hogy ez a lejátszó nem tudja?
:-)
Nem olvastad elég figyelmesen! :-)
12.old
De amúgy amiről én beszélek, az TrueHD+Atmos gyakorlatilag.
Az "Atmos" információja is átmegy a HDMI-n keresztül, akkor is, ha a Blu-ray lejátszónál ez nincs feltüntetve?
Köszönöm.
Még annyi, hogy ha veszek egy 7.2-es erősítőt, és ahhoz egy 5.0-ás hangfalszettet, és egy mélyládát, és még van két hangszóróm, azt muszáj a mennyezetre szerelni?
Illetve még azt érdekelne, hogyha az erősítő csatornánként 145W-ot tud, akkor arra rálehet -e tenni egy 200W-os mélyládát, vagy érdemes -e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!