Én1+ kérdése:
Andoinos tv box . Beálitotam a korlátozot modot, hogy lehet kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Beállitásokban alig lehet valamit álitani . Nagyon korlátozott . Kihuzásra sejön helyre.2017. aug. 25. 11:30
1/3 anonim válasza:
Viva Android. Ilyenkor kezdődnek a problémák, amikor az embernek kérdései adódnak, de nincs egy központi ügyfélszolgálat, amitől kérdezni lehet. Jön a nyomozás fórumokon, meg a GYIK, és vagy tudja valaki a választ, vagy nem. Közben meg ott a pénz a termékben, ami ezzel az erővel egy noname kínai ebayes vacak is lehetne.
Egyébként ha pontos típust is megadsz, talán jobb eséllyel érkezik válasz valakitől. És a neten kerestél már választ angolul? Használati útmutatót? Fórumokon, gyártó oldalán? Írtál a gyártónak, hátha lesznek kedvesek válaszolni?
2/3 A kérdező kommentje:
kösz megtaláltam a reset gombot "csak elvolt rejtve" már működik tökéletesen újra.
2017. aug. 28. 14:19
3/3 A kérdező kommentje:
Docooler M9S-PRO Smart Android 6.0 TV Box Amlogic S905X 2G / 16G e w / 2.4G teclado QWERTY a reset gomb : SPDIF bemenet alján van és hosszan kell benyomva tartani . ui.: más tv boxba AV bemenet alján van
2017. aug. 28. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!