Melyik LCD tv a jobb?

Figyelt kérdés

A kérdést kiírtam újra, mert az előzőnél nem kaptam megfelelő választ.

Sony KDL32BX300

[link]

LG 32LH300

[link]

Sony-nál nagyobb kontraszt,100Hz HD-ready

LG-nél kisebb kontraszt, Full HD

Melyik a jobb???

(Másikat ne írjatok, ezek közül kell választani)

Előre is köszi a válaszokat!

2010. máj. 25. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pen drive fölös, mert rá tudod kötni a gépet tv-re. Nekem is monitor helyett a 120 centis hd tv-n fut a gép és így nézem a filmeket :D
2010. máj. 25. 18:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, de ez egy családban már nem igazán megoldható.

Ha a felnőtt gépezik, a gyerek tv-t nézne akkor mi van? Kivárja a sorát? Ez így nem jó. Külön kell legyen mindenképp.

2010. máj. 25. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, a sony oldalán full HD-t írnak, de ha egy boltban nézem meg, akkor ott csak HD ready.

[link]

lcd-nél nem számít a kontraszt arány mindegyiknél nagyon kicsi. Egy plazmának sokkal nagyon a kontrasztja ezért is sokkal szebb a képük.

Én az LG-re szavazok a full HD miatt, de ha a sony is az, akkor csak ízlés kérdése, hogy melyiket választod.

2010. máj. 25. 19:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Szerintem a Sony honlapján elírták, mert több helyen HD-ready-nek írják.

Lehet hogy akkor az LG lesz. Azt esetleg meg tudja mondani valaki hogy az LG-n lévő USB-re tudok a pendrive-ot kötni?

2010. máj. 26. 06:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen tudsz. A képfrissítés azért nem olyan lényeges, mert nem olyan a képalkotása mint a CRT monitoroknak. Tehát nem is olyan észrevehető... sőt.

Illetve láttam nagy probléma volt ez az usb téma, megoldás: veszel olyan DVD lejátszót amiben van usb.

Nem leszólni akartam a sony-t, jó márka csak a többi nagy márka régebb óta gyárt lcd tvket.

Sok sikert a vásárláshoz.

2010. máj. 26. 16:36
 16/16 A kérdező kommentje:
És egy olyan DVD lejátszóra, ha rádugok egy pendrive-ot, amin HD film van, de a lejátszó nem viszi azt, akkor is olyan minőségbe tudom nézni a TV-n?
2010. máj. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!