A hifit hiába kötöm át a TVre, és állítom át a
kimenetet, nem ad hangot, de a mediaboxrol pedig igen. Mi
lehet a gond?
Figyelt kérdés
A két kábelt a hangnak a boxból hiába teszem át a tvbe, még a.. Széles kábelt is át dugtam, de nem volt jo. Igen, széles, nem jut eszembe a neve :D azért raktam volna át, hogy a tvbol jövő hangot adja, mert a box Külön hangot qd, amit a TV ad át,viszont a TV ben van YouTube, és így jobb hangzása lenne a zenéknek. A beállításokban is át állítottam, hogy audiokimenetem jöjjön a hang, de nem igazán érdekli, szimplán nem ad hangot. Minden jól van kotve pedig.
2017. aug. 24. 20:12
1/7 A kérdező kommentje:
Széles kábel alias Scart csatlakozó... Beugrott :D
2017. aug. 24. 20:12
2/7 anonim válasza:
Érthetőbben is le lehetett volna írni!
Ha a TV-ből akarod a hifit meghajtani, akkor egy
SCART-RCA kábel kell, -feltéve, hogy a hifinek olyan a bemenete!
A nagy kérdés már csak az, hogy a tv scartja ad e kimenetet is? :DDD
Elvileg régen igen, de manapság már nagy a spórolás:DD
Találkoztam, olyan tévével, amely csak a tuneren befogott adók hangját adta ki és ami AV-ről vagy hdmi-ről, usb-ről kapott, azt nem...
2017. aug. 24. 23:08
4/7 A kérdező kommentje:
Igazándiból de, kell. Samsung TV, a beállításaiban a hangnál, hangszóró beállításokon belül van olyan hogy hang kimenet. Es azon belül hogy TV hangszóró, audio kimenet. Ha nem állítom át, nem kezd vele semmit, ugyan úgy abból jön a hang. És azt is írtam, hogy a Scart csatlakozót is át raktam a TVre (alias széles kábel), de nem volt jó. A másik meg, igazából mindegy, mert ami van külön audio kábel (amit szintén le írtam), azt is be dugtam a TVbe.
2017. aug. 25. 07:40
5/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg, meg is lehetne Kérdezni, hogy az meg az milyen, nem pedig flegmázással mondani hogy "De még azt se irtad le hogy az milyen!".. Ha nem tűnt volna fel, ehhez mocskosul nem értek, ezért ennél tisztábban, érthetőbben Nem tudtam volna le írni, ha akartam volna se.
2017. aug. 25. 07:45
6/7 anonim válasza:
Tölts fel youtube-ra felvételt a problémádról elmutogatva...
2017. aug. 25. 08:49
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Téped a szád, hogy nem tetszik a válasz!
Attól, hogy mocskosul nem értesz hozzá, a TV és a HI-FI pontos típusát is megadhattad volna! Ahhoz ugyanis csak olvasni kellene tudni!
Egyébként, a # 2 válaszoló már utalt rá, de te még mindig a zavaros megfogalmazásaiddal pölyhösködsz!
Ha csak ezt a mondatodat nézem: "A másik meg, igazából mindegy, mert ami van külön audio kábel (amit szintén le írtam), azt is be dugtam a TVbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!