Opel astra G hifi?

Figyelt kérdés

Hali.

Most kaptam egy 98-as G astrát amiben megvagyok elégedve a hangzással. Nem egy csúcstechnika, de gyárihoz képest egyenlőre egészen jó.

Van benne egy gyári blaupunkt 300 car rádió.

A kérdésem az lenne, hogy ez a gyári szetten mennyit ronthat, illetve javíthat egy másik fejegység?

Kaptam hozzá pár rádiót, egy sony MDX-C5960R-t, egy audiolink CT-800MP3-t és egy vdo dayton cd 1537x-t.

Költeni egyenlőre nem szeretnék rá és nem is értek hozzá.

Az audiolink ct-800mp-man gondolkodom, hogy azt beleteszem mert van rajta aux csatlakozás.

Még azt szeretném megtudni, hogy a fejegység mennyire számot tevő egy gyári hangrendszerben?

Gondolkodom rajta, hogy a közel jövőben cserélném majd a fejegységet valami olcsóbb témára, amin van usb, esetleg buetooh. Nézegettem ilyen 5000ft-os ebay-ről rendelt fejegységeket amik tökéletesen szólnak a videókban. Illetve melyik lenne a fontosabb egy jó fejegység vagy pár komolyabb hangszóró?

Sajnos semmit nem értek a témában. Megköszönném segítségeteket.

2017. aug. 19. 13:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, ha számít a hangzás, akkor az ebay-es vackokat engedd el. videókon sípol-priccol-világít, de nincs benne semmi mélyhangzás, a hangerőgomp legtöbbször csak a zajt erősíti. DE még a magyar boltokban kapható 15e forintos cuccok is gagyik sajnos. Tudom, mert végigjártam az utam amin Te gondolkozol. Halgass rám. Vegyél egy sony xplode fejegységet 25 ezerér újonnan, és többet nem kell foglakozz a hangteknikával. beépíted és jó lesz. max a hangszórókat kell cserélni, ha elkoptak.
2017. aug. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!