Opel astra G hifi?
Hali.
Most kaptam egy 98-as G astrát amiben megvagyok elégedve a hangzással. Nem egy csúcstechnika, de gyárihoz képest egyenlőre egészen jó.
Van benne egy gyári blaupunkt 300 car rádió.
A kérdésem az lenne, hogy ez a gyári szetten mennyit ronthat, illetve javíthat egy másik fejegység?
Kaptam hozzá pár rádiót, egy sony MDX-C5960R-t, egy audiolink CT-800MP3-t és egy vdo dayton cd 1537x-t.
Költeni egyenlőre nem szeretnék rá és nem is értek hozzá.
Az audiolink ct-800mp-man gondolkodom, hogy azt beleteszem mert van rajta aux csatlakozás.
Még azt szeretném megtudni, hogy a fejegység mennyire számot tevő egy gyári hangrendszerben?
Gondolkodom rajta, hogy a közel jövőben cserélném majd a fejegységet valami olcsóbb témára, amin van usb, esetleg buetooh. Nézegettem ilyen 5000ft-os ebay-ről rendelt fejegységeket amik tökéletesen szólnak a videókban. Illetve melyik lenne a fontosabb egy jó fejegység vagy pár komolyabb hangszóró?
Sajnos semmit nem értek a témában. Megköszönném segítségeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!