Play Station 2 chippeléssel kapcsolatos kérdés, ez igaz?!
Figyelt kérdés
A Youtube-on láttam egy videót, ahol állítólag a memóriakártyán volt valami olyan dolog, amitől nem kell kichippelni a ps2-t csak be kell rakni a memóriakártyát.
A videó: http://www.youtube.com/watch?v=Sgc16uc5heE
2010. máj. 24. 22:04
11/32 anonim válasza:
Miért? Nehéz?! :S Akkor inkább a chippeltetés?! :O Állítólag az (is) veszélyes! De most mit tudok tenni. :| Nincs pénzem eredeti játékokra. Ózdhoz legközelebb hol lehet chippeltetni (ami megbízható, biztonságos, olcsó)?
12/32 anonim válasza:
A felső komment akarna lenni a kérdezőtől, de közbe más bejelentkezett...
13/32 anonim válasza:
Ha kontár csinálja akkor mindkettő veszélyes, ha hozzáértő akkor egyik sem...
14/32 anonim válasza:
De ózdhoz közel szakértő HOL? és mennyiért?
15/32 anonim válasza:
Még is honnan kéne tudjam? Ózdi vagyok? nem.
16/32 A kérdező kommentje:
De valaki tudja-e? Esetleg bele lehetne írni hogy azt nem tudom hogy Ózd környékén hol van. De nem kell Ózdinak lenni ahoz hogy tudja hogy hol van PS-bolt.
2010. máj. 25. 20:47
17/32 anonim válasza:
OOO menjetek el nem kell hozza hozzaerto ember en is most csinaltam legelore es tokeletesen mukodik, reszletesen le van irva mit kell csinalni, ha elbazod mar nagyon buta lehetsz, amugy nem veszelyes mert ha elrontod torolod le a memorol es teszed ujra szoval a gfep szoftjaba nem teszel kart szoval...VESZELYTELEN...
18/32 A kérdező kommentje:
No de akkor még mindig nincs se szoftver se semmi! Ahoz speciális memkártya kell( a ps2-es memkártyán belül)? És hol van részeltesen leírva? Segítene valaki?
2010. máj. 25. 21:00
19/32 anonim válasza:
Lebeszéllek.
A használt PS2 játékok kevéssel kerülnek többe, mint chippelt társaik. És könnyebb velük üzletelni.
(én SEM vagyok ózdi, )
Az írott lemezek olvasása tudomásom szerint nehezebb munka a fejnek. Lehet, hogy az enyém szar, de néha fáj(t) hallgatni, ahogy küszködik.
Egyébként meg soha nem volt olyan szép képe, mint az erdeti játékoknak.
Persze, az enyém 2003-as "kiadás" :)
20/32 A kérdező kommentje:
De nincs kitől venni a környéken. A vaterával nincs bajom, csak a postával, mert ha nem címkézik fel hogy törékeny... Meg nem tetszik az itthoniaknak az utánvétes-netes vásárlás. Akkor inkáb spec memkártya vagy chip.
2010. máj. 26. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!