Létezik ilyen elosztó a hangfalakhoz?
Egy teljes 6 részes hangfalszettet szeretnék laptophoz csatlakoztatni!
Mivel ugye ezek a hnagszórók DVD lejátszókhoz lettek "elképzelve" így összesen 3 jack dugó helyre lenne szükségem a laptopon. Ehelyett van 2. abból az egyik a fülhallgatóé, a másik a mikié!
Na most van egy kombináció amivel egyenlőre így 2 kis hangszóró és a mélyláda képes megszólalni. ( ezt a fülhallgató helyére dugom)
Szeretném ha többi is szólna. Ha a harmadik (center) hangszóró nem is, de még legalább az a nyamvadt kis kettő gazán meghetné a szolgálatot! Viszont nem tudom, hogy dugni. Már csak mikrofon helyem marad, de az ugyebár nem szuperál neki.
Nemtudom érthetően írtam-e le egyébként.
A lényeg, hogy a laptopomban kevesebb lyuk van mint kellene! :) forog a buta női agyam és képzeletemben meg is jelent egy ilyen elosztó ami lehetővé teszi, hogy 3 hely is legyen!
Na most jöhetnek a válaszok, hogy kivitelezhető-e a képzelgésem :)
köszi előre is
mindenképp csak sztereó hangzást tudsz csinálni, mert a 7.1-es hang laptopból nem fog kijönni, legfeljebb közösítővel a többi hangszóró is sztereón fog szólni.
vagy vehetsz USB hangkártyát is, azzal már teljes 7.1 megvalósítható.
köszönöm mind kettőtöknek!
és azaz usb kértya kb. mennyibe kerül és milyet ajánlanál?
egyébként most bedugtam a mikrofon bemenetbe az egyiket hallom a hanszóróban nagyon nagyon halkan a zenét!
nemtudom ez jelent-e valami...
Jaj. még annyit, hogy tulajdonképpen csak zenéhez kellene, hogy minél hangosabb legyen :D
és köszi mégegyszer a kedves hangvételű válaszokat. :)
Amiket a többiek írtak, egyik sem igazán jó ötlet, szerintem.
Az 5.1-en kell lennie 2.0 RCA bemenetnek (így néz ki [link] ), ha oda bedugsz egy sztereójack-2×RCA kábelt, a másik végét a laptop jack aljzatába, az 5.1-en kiválasztod ezt a csatornát, tökéletesen fog szólni, minden hangszórón. Nekem is így volt rádugva a rádió, az mp3 lejátszó és a tévé.
Sziasztok!
Végül is egy egyszerű fülhallgató elosztót vettem és így már megszólal mind az 5 hanszóróm. igaz a hatodik így kimarad, de már ez is bőven megfelel!
Köszi a soksok segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!