Ezzel a hangfalszettel mi a teendő?
Figyelt kérdés
Van egy Genius 2.1 355 hangfalszettem.A mélynyomómál elől ferde a amikor meg maxon szól akkor meg koppanó hangot ad mi lehet a baj?(Nem szedtem le elől ahol a hangerő szabályzó fedelet)2017. aug. 17. 19:47
1/5 anonim válasza:
Elfostad a membránokat lényegében...hangszóró cseréje vagy javítása szükséges.
Ha tovább használod, akkor erősítő javítás is még.
2/5 anonim válasza:
Tudok egy jó hangszórójavítót, ha érdekel megírom privátban, nem hinném hogy túl drága lenne a javítás.
3/5 anonim válasza:
# 2
Levire gondolsz? :DDD Ő tényleg jó és a "boldogságát" élmény látni, ilyen cuccoktól:DDD
4/5 anonim válasza:
Nem, nem rá... botrány az az ember, iszákos, alig dolgozik, fele munkája értékelhetetlen, volt szerencsém nekem is hozzá.
5/5 anonim válasza:
# 4
Akkor te vagy a gazdag gyerek 100 milliós autóval, aki "skótkodott" forintokon:DDD
Érthető ellenszenved:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!