Milyen TV-t vegyek? Elég a Full HD?
Figyelt kérdés
"Elvárásaim a TV-vel kapcsolatban":
- minimum 40 inch (100 cm)
- smart (youtubozásra első sorban)
- Hdmi, USB bemenetek (filmezésre, játsza le a formátumokat)
- max. 130-150k forint
TV műsort is néznék rajta. Torrent filmeket töltenék le nagy felbontásban (HD,FHD). Milyen márkájú TV-t ajánlanátok és azon belül melyik típúsát és miért?
2017. aug. 17. 17:21
1/3 anonim válasza:
Nekem LG 42LF652V van. A képe gyönyörű. webOS 2.0 van rajta, na az lassú mire elindul, de ha már elindult pl. a Youtube, akkor ok. A webOS 3.0 állítólag sokat javult és gyorsabb. A képfeldolgozó tudása az számomra hihetetlen, online 240p videók olyan szépen néznek ki, hogy néha nem hiszem el. A monitorom egy egész jó Samsung, de az meg sem közelíti az LG képminőségét. Nálam digitális tv adás van (Digi tv) a HD adások tökéletesek, még a nem HD régi filmek is, mint Pl. Derrick, Columbo is szép. Nekem a következő tv-m is LG lesz. Javaslom, hogy tegyél pendrivera olyan filmet, amit pl. néznél. vidd magaddal egy Media Marktba és dugd be pár tv-be és a látottak alapján dönts.
2/3 nemcso válasza:
Bőven elég a fhd. A tv-ben is kissebbségben vannak még a hd műsorok, csatornák.
3/3 anonim válasza:
PANASONIC TX-49EX600E 4K SMART LED TV nekem egy ilyenem van és teljesen meg vagyok vele elégedve.Gyönyörű képet ad és a hangzása se rossz.Én azért választottam ezt a tv-t mert nekem szükségem volt a 4k felbontásra a ps4 miatt de ugyan ebből a típusból van FHD-is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!