Mitől laggolhat a játék?
Sima Xbox One-on játszok a Battlefield 1 játékkal és az fps leszokott esni.Az internet egy videoban láttam hogy 35-40fps-re leszokott esni, de 35-40 fps-nél szerintem még nem szokott laggolni. Talán még az internetem miatt laggolhat (Thome-os 10MB-os), de 10MB-os nettel is kellene mennie.Láttam hogy az Xbox One Slim-en stabil 60fps-el megy.Ez igaz? És lehet hogy a konzol miatt laggol?
A választ előre is köszönöm!
Az a helyzet, hogy két különböző dologról beszélsz. A lag az azt jelenti, hogy az internet kapcsolat miatt túl lassan látod meg mi történik a multiban. A a szaggatás / akadozás pedig amikor maga a játék nem fut jól és leesik a teljesítménye.
A Battlefield 1 konzolokon általában 55-60fpsel fut, de ha nagyon beindul az akció akkor igen, simán leeshet majd a felére is. Ez sajnos természetes. Az Xbox Slim az csak egy kicsit erősebb mint a sima gép így az apró pár fps ingadozásokat még elbírja (tehát mondjuk ahol leesik 57-58ra ott tartja a 60at), de a nagyon durva 10-20+ fps különbséget nem fogja tudni kompenzálni.
A hamarosan megjelenő Xbox One X ami drágább és jóval erősebb gép fogja csak a 60fpst akár 4K felbontásban bírni.
Ha lagol a neted azzal pedig annyit tehetsz, hogy kábellel kötöd a gépet nem wifivel (ha az van), esetleg veszel egy jobb routert vagy gyorsabb netet. Azt is jó lenne tudni, hogy 10Mbites vagy 10MBos a neted mert nem ugyanaz. A 10Mbit nem túl gyors sajnos, a legtöbb játékgyártó amúgy sem költ nagyon kelet európai szerverekre és fejlesztésekre tehát mi mindig hátrányba leszünk online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!