Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » WOT-ban mit ajánlotok sh-ra?...

WOT-ban mit ajánlotok sh-ra? Tier 6-8? A prémium tankokon kívül.

Figyelt kérdés
OSZTAGOZÁSRA

2017. aug. 15. 05:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy éve nem wotoztam.......pár napja kezdtem......akkor egy évig minden nap 2 órát toltam.....akkoriban comet, is-3 volt a menő
2017. aug. 15. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tier 6: t37, cromwell, strv 74, skoda t25

Viszont a legnagyobb divat a t34 85m, ami bár prémium nemrég ingyen meg lehetett szerezni.

Tier 8: is-3, vk 100.01 (p) meg ritkán emil egyet szoktak vinni, de nem annyira kedvelt tank (pedig lehet rá működő stratégiát építeni). Régen divat volt még az amx 50 100, mostanában nem látom; az is jó lesz pedig, mert 6-ról 9-re buffolják az ágyúsüllyedését. Ha esetleg tier 8 light kéne (pedig általában a hatos szokott a light lenni) akkor wz-132 szokott menni még. Néha visznek isu-152-t, de nem olyan kedvelt + team battle csoportokból is előszeretettel dobálják ki, mert ritkán ér valamit a nagy alfája.

2017. aug. 15. 22:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat.
2017. aug. 16. 06:12
 4/5 anonim válasza:
Mit ajánlunk? Hát az attól függ, minden ember más és más tankkal tud játszani. Válaszd azt a tankot amivel a legjobban játszol.
2017. aug. 26. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
/jó kis régi kv1s de jó volt az :D/T6: bármi mozgékony med amivel tudsz bánni T8:is3 vagy t32
2017. szept. 27. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!