Erről a laptopról mi a véleményetek? LENOVO YOGA 510-14ISK NOTEBOOK (80S700G1HV)
2017. aug. 13. 10:15
1/2 anonim válasza:
Nekem biztos nem kéne. Egyrészt nehéz az 1,75 kg sokat cipelni, másrészt kínai márka a Lenovo. Volt egy szintén kínai Asus laptopunk, de sz.r volt. Pedig nem 160 ezer volt, hanem 300.
2/2 anonim válasza:
Hááát itt megint az örök kérdéssel lehetne csak legértelmesebben válaszolni: pontosan mire szeretnéd használni? Húgomnak van céges Yogája, és ő szereti, webshopot és facebook-oldalt menedzsel rajta.
Nekem nem kéne, enyhén túlárazottnak érzem. Amit linkeltél, ott kb. csak az SSD a szimpatikus elem hardver szinten. De ugyanennyi pénzért van más laptop is i5-ös procival és 2-4 GB-os videokarival, ne adj Isten 8 GB RAM-mal. Igaz, azt nem fogod tudni hajtogatni (amiről megint nem tudom, miért jó, de a húgomnak tetszik :) ). Szerintem válassz nyugodtan szíved szerint, de még tegyél egy kört a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!