MNC fejegységgel gondjaim adódtak. Van itt valaki aki ért hozzá?
Minap bementem a Media Marktba és vettem egy Mnc Phantom Touch nevezetű alsópolcos fejegységet. Munkás autóba kellett, ezért nem vittem túlzásba az árat. Tudom, hogy olcsó, ennyiért nem is vártam csodát. Működik, meg minden, csak mikor csatlakoztatom a pendrivet akkor kiírja, hogy usb, majd egy NOF felirat kezd el villogni. Ez mit jelenthet? Tettem a pendrivera zenéket, mp3 formátumban vannak.
Válaszokat előre is köszönöm.
Tudom, hogy tudod, hogy nem vitted túlzásba, de sajnos ezzel kicsit mellényúltál. Nézd meg az árukeresőn a véleményeket, elég lesújtó olvasni.
Nem tudom a használati utasításban írja-e, mi a NOF, de szerintem valami NO FILES vagy hasonló, tehát nem tudja olvasni a pendrive-ot.
A legjobb lenne, ha visszavinnéd. 13-14 körül kapsz már egy Blaupunktot, azzal ilyen gond nem lesz.
1 év garancia van, rá ha úgy vesszük egy évig van egy jó fejegységem.
Tudom, hogy egy rakás hulladék, de nem akarok többet költeni ebbe az autóba, mert poros lesz stb.
Ja, egyébként a fiam megoldotta, Fat32-re kellett formázni a pendrivet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!