Videókártya probléma?
A kérdésem az lenne hogy van egy a8-7670k processzorom és úgy döntöttem hogy fejlesztem egy kicsit és vettem mellé egy Asus rx 460 dual oc 2gb-os videókártyát de a teljesítmény alig nőtt.
Pl:Cs:go medium beállításokon 1280x1080 felbontáson 50-100 fps
Tényleg ennyire gyenge a kártya vagy valami probléma lehet.
A pontos konfig:
Alaplap: gigabyte f2a68hm-s1
Processzor: Amd kaveri a8-7670k
Ram:2x4gb 1600mhz
Hdd:500gb 7200 rpm
Táp:500w
Ez csak 128 bites kártya:DDD
Régi emlékeim szerint játékokhoz a 256bit alá nem szabad adni és érdemes a gtx kártyáknál maradni...szerintem, de ez csak vélemény.
Mondjuk a 35e-es ára is tükrözi szerénységét, ennyit tud...
Régen a 256 bites kártyák 60e-től voltak, de látom manapság már 80-90-től....behalás..., ha játszani akarsz, fizess;)
Igenm a kártya a szűk keresztmetszet.
Olvashatsz róla teszteket.
Nvidiába és Radeonban is egyaránt vannak nagyon jó kártyák, gondolom Te az AMD proci mellé Radeont vettél, egyébként egy jó konfigban a kát márka gond nélkül elmegy egymással, ha esetleg Nvidia is megfordulna a fejedben.
Az a baj hogy az elmúlt időszakban a bitcoin bányászat miatt a GTX1060-as kártyák és az RX480-asok nagyon drágák lettek.
Viszont most a bányász célgépek megjelenésével lassan megindulnak lefelé, játékra ez a két kártya pedig jó alternatíva, csak sajnos még elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!