Videókártya probléma?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy van egy a8-7670k processzorom és úgy döntöttem hogy fejlesztem egy kicsit és vettem mellé egy Asus rx 460 dual oc 2gb-os videókártyát de a teljesítmény alig nőtt.

Pl:Cs:go medium beállításokon 1280x1080 felbontáson 50-100 fps

Tényleg ennyire gyenge a kártya vagy valami probléma lehet.

A pontos konfig:

Alaplap: gigabyte f2a68hm-s1

Processzor: Amd kaveri a8-7670k

Ram:2x4gb 1600mhz

Hdd:500gb 7200 rpm

Táp:500w

2017. aug. 3. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez csak 128 bites kártya:DDD

Régi emlékeim szerint játékokhoz a 256bit alá nem szabad adni és érdemes a gtx kártyáknál maradni...szerintem, de ez csak vélemény.

Mondjuk a 35e-es ára is tükrözi szerénységét, ennyit tud...

Régen a 256 bites kártyák 60e-től voltak, de látom manapság már 80-90-től....behalás..., ha játszani akarsz, fizess;)

2017. aug. 3. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Igenm a kártya a szűk keresztmetszet.

Olvashatsz róla teszteket.

[link]

Nvidiába és Radeonban is egyaránt vannak nagyon jó kártyák, gondolom Te az AMD proci mellé Radeont vettél, egyébként egy jó konfigban a kát márka gond nélkül elmegy egymással, ha esetleg Nvidia is megfordulna a fejedben.

Az a baj hogy az elmúlt időszakban a bitcoin bányászat miatt a GTX1060-as kártyák és az RX480-asok nagyon drágák lettek.

Viszont most a bányász célgépek megjelenésével lassan megindulnak lefelé, játékra ez a két kártya pedig jó alternatíva, csak sajnos még elég drága.

2017. aug. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!