Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox Liveon Magyarország az...

Xbox Liveon Magyarország az Európai régióba tartozik?

Figyelt kérdés
Vettem G2A n egy 25 eurós gift cardot, EU régióra. Amikor aktiválnám azt írja rossz régió. A kód rossz vagy én csesztem el?

2017. aug. 3. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyarország a MAGYAR régióba tartozik, vagyis az itthon létrehozott magyar profil FORINTot fogad el gift cardból. A leggyakoribb feltöltési összegek a 2990, 4990, 7990, 12990 és 14990Ftos kártyákon vannak. Gyakorlatilag bármelyik videojátékos boltban kapsz ilyeneket itthon. Az EUR feltöltési összeg olyan profilokra tölthető ahol a hivatalos az ország fizetőeszköze az EURÓ.

Mivel ezt láthatóan benézted ezért lássuk mit lehet tenni. Xbox 360on és Xbox Oneon máshogy működik a LIVE. Xbox Oneon bármikor válthatsz régiót Xbox 360on viszont a régió a profilod egyik alap tulajdonsága és nem csak, hogy csak 3 havonta válthatsz, több hátrányod is származik belőle ha megteszed.

Xbox Oneon elég ha bemész a beállításokba és átállítod a locationt arra amire akarod, pl franciáknál (france) tuti euró van. Újraindítod a gépet (restart now) és szépen elköltöd a pénzt ott. Mivel az Xbox One egységes felület pontosan ugyanazt kapod és amikor visszaváltasz magyarra ott is menni fog.

Xbox 360on viszont a weboldalon (xbox.com) keresztül kell régiót váltani és mint mondtam 3 hónapig nem teheted vissza. Emellett a 360 felület nem egységes, minden amit az előző régióban vettél el fog tűnni a profilodból amíg vissza nem mész.

2017. aug. 4. 08:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Áhhhhh, akkor elcsesztem :S Na megpróbálom, amit írtál, köszi a segítséget!
2017. aug. 4. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani Így. Átállítottam Franciára. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2017. aug. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!