PC játékok vásárlása. De hogyan muködik ez manapság?
Beregisztrálsz a Steam rendszerébe, letöltöd a kliensét (PC-program) amibe bejelentkezel. Ott aktiválhatod a CD-kulcsot és ezt a programot indítva férsz hozzá a játékokhoz. Mivel ez egy online profil ezért bárhol bejelentkezhetsz vele és korlátlan alkalommal ingyen telepítheted a játékaidat.
Ha tudsz online fizetni akkor közvetlenül a Steam áruházból is megveheted a kulcsot, akár azonnal.
Csinálsz egy Steam fiókot. Ott a Könyvtár fül alján jobbról lesz egy menü, hogy Játék hozzáadása. Arra rákattintasz és beírod a kódot. Kész.
Persze alapból Steamen is megveheted a játékot.
Köszi srácok!
Egyébként Németbe vagyok kint,de ezek szerint otthoni oldalról is megrendelhetem.Hiszen semmilyen csomagra sem kell várni.Minden online-on megy
Ha a Steam-en veszed meg a játékot, akkor igen online megy. Telepíted a Steamet (steampowered.com), azon belül van egy Áruház rész, ahol vásárolsz és már telepítheted is.
Ha viszont te egy dobozban lévő kódot veszel, az természetesen ugyanúgy fizikailag ér oda hozzád.
Tehát csak akkor kizárólagosan online, ha a vásárlást is a Steamben intézed.
Oké.bent vagyok.Már az aruházban is megtaláltam azt a játékot amit kerestem.Viszont ez egy öregebb játék.Megtudom azt nézni valahol,hogy egyáltálán nyomja-e valaki manapság még online?
sniper elite nazi zombi army 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!