Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PC játékok vásárlása. De...

PC játékok vásárlása. De hogyan muködik ez manapság?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy játékot,de állitólag csak egy kódot fogok kapni amivel valami steam-en keresztul kellene letőltenem.Nos elmagyárázná ezt nekem valaki érthetően.nemvagyok benne a témában..

2017. júl. 30. 18:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Beregisztrálsz a Steam rendszerébe, letöltöd a kliensét (PC-program) amibe bejelentkezel. Ott aktiválhatod a CD-kulcsot és ezt a programot indítva férsz hozzá a játékokhoz. Mivel ez egy online profil ezért bárhol bejelentkezhetsz vele és korlátlan alkalommal ingyen telepítheted a játékaidat.

Ha tudsz online fizetni akkor közvetlenül a Steam áruházból is megveheted a kulcsot, akár azonnal.

2017. júl. 30. 18:51
 2/19 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy Steam fiókot. Ott a Könyvtár fül alján jobbról lesz egy menü, hogy Játék hozzáadása. Arra rákattintasz és beírod a kódot. Kész.

Persze alapból Steamen is megveheted a játékot.

2017. júl. 30. 18:52
 3/19 anonim ***** válasza:
Illetve balról alul van a játék hozzáadása gomb.
2017. júl. 30. 18:53
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi srácok!

Egyébként Németbe vagyok kint,de ezek szerint otthoni oldalról is megrendelhetem.Hiszen semmilyen csomagra sem kell várni.Minden online-on megy

2017. júl. 30. 19:02
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz a tokokhoz, akkor akár olcsóbban is megveheted online. Elég durva akciók szoktak lenni.
2017. júl. 30. 19:07
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha a Steam-en veszed meg a játékot, akkor igen online megy. Telepíted a Steamet (steampowered.com), azon belül van egy Áruház rész, ahol vásárolsz és már telepítheted is.

Ha viszont te egy dobozban lévő kódot veszel, az természetesen ugyanúgy fizikailag ér oda hozzád.

Tehát csak akkor kizárólagosan online, ha a vásárlást is a Steamben intézed.

2017. júl. 30. 19:08
 7/19 A kérdező kommentje:
Nemkell nekem a tok,csak a kód kell.A Steam szoftvert magyar oldalról huztam le,gondolom az gond..
2017. júl. 30. 19:13
 8/19 anonim ***** válasza:
A saját oldaláról töltsd le (még direkt meg is nevezték a válaszokban), mert ott találod a legfrissebb kiadást amit használni lehet. Utána azt veszel rajta amit akarsz.
2017. júl. 30. 19:18
 9/19 A kérdező kommentje:

Oké.bent vagyok.Már az aruházban is megtaláltam azt a játékot amit kerestem.Viszont ez egy öregebb játék.Megtudom azt nézni valahol,hogy egyáltálán nyomja-e valaki manapság még online?

sniper elite nazi zombi army 2

2017. júl. 30. 19:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a segitséget.
2017. júl. 30. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!