Polgarjeno kérdése:
Snapchatnen hogy is működik ez a snap streak?
Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy 2 ember 24 órán belül minimum 1 snapet kell hogy küldjön a másiknak, de tegyük fel hogy a 2 ember pl 20-as streaknél van, és az egyik nem küld snapet 24 órán belül, akkor mind a 2-nek megszűnik a snap streak, vagy csak annak aki nem küldött snapet?2017. júl. 27. 22:30
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor elég ha csak te küldesz. (de lehet hogy tévedek) Szerintem ha te küldesz neki akkor megmarad mind2-töknek.
2/3 anonim válasza:
Mind 2 otoknek kell küldeni mindennap és és ha az egyik nemküld 24 orán belül akkor mind 2 otoknek megszünik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!