Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tegyek PS3-ra játékot...

NicolasRT kérdése:

Hogyan tegyek PS3-ra játékot hdd-vel FAT32-ben?

Figyelt kérdés
Nagyon új vagyok a PS3 témában és nemrég lett egy ps3mom amin van CFW 4.81 meg MultiMan is és azt istudom hogyan kéne telepíteni, de az 500 gb-os külső HDD tutommal csak FAT32-ben fogagja el a gép amire 4gb-nál nagyobb játék telepítőt nem tudok rárakni. Olvasgattam a neten és azt írták daraboljam a fájlt. Így fel is ment hogy winrar-al feldaraboltam és a kérdés, hogy hogyan rakjam össze, mert ha csak simán azt mondom, hogy botsa ki a együtt a feldarabot fájlokat akkor is azt írja hogy 4gb-nál nagyobbat nem tud kezelni. Mit tegyek mert már lassan megőrülök!

2017. júl. 26. 19:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!