Nem lehet elmenteni a játékot xbox360 on?
Na akkor hogy világos legyen: Otthon csatlakoztatva van az XBOX az internetre. Ha nincs az internetre csatlakoztatva akkor nem lehet a GTA 5-ben elmenteni a játékállást. (Csak egy ideje csinálja mióta aktiváltam az XBOX LIVE-ot ami már lejárt és nem vettem újat) A telefonomon van mobil internet és meg lehet osztani. Tudod, olyan mintha lenne Wifi-hálózat. Megosztottam a netet (csatlakoztattam az XBOX-ot) és akkor el lehetett menteni. Pár napig működött anélkül hogy minden egyes bekapcsoláskor csatlakoztatni kellene az internetre
Amikor ezt irtam ' kéri hogy jelentekezzek be az egyik profilba de egyszerűen nem lehet rámegyek az egyikre és mintha semmi sem történt volna' ekkor arra a profilra gondoltam amibe az XBOX inditásakor be kell jelentkezni (te adod meg a nevet, választhatsz avatart is... de itt egy videó ha nem egyértelmű: (az első 10 másodpercben látható kis emberfigurák)
https://www.youtube.com/watch?v=Z3PqCGBcXbo
Az utolsónak:
2011-től kitűnő tanuló voltam, fogalmazásból (Magyar nyelvtanból és irodalomból dicséretes, vagyis nem volt csak 5-ös érdemjegyem)!!!!!!!!!!!!!!
Ha érdekel privátban megadom az általános iskolám adatait és az engedélyemmel megnézheted az osztálynaplót is
U.I. A hosszú i betűt csak azért irom röviddel mert a billenytyűzetemen nincs hosszú i.
Mindkettoszor en irtam, nem a helyesirassal volt gond hanem ahogy osszeraktad a mondatot. Gondolom kisegitos voltal.
Gta ba tudsz a telon keresztul menteni meg ha a karakter befekszik az agyba voala
Egy kis google vagy yt video nezes csodakra kepes
Persze aki gyakorikerdesekre rak fel kerdest attol nem varok csodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!