Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem lehet elmenteni a játékot...

Nem lehet elmenteni a játékot xbox360 on?

Figyelt kérdés
Gta 5 tel játszanék és kéri hogy jelentekezzek be az egyik profilba de egyszerűen nem lehet rámegyek az egyikre és mintha semmi sem történt volna. Nincs csatlakoztatva internethez mert nem vagyunk otthon. Otthon csatlakoztatva van. Lehet hogy egy felhőbe menti. Hogyan állítsam be hogy a saját belső tárhelyére mentsen ha esetleg ez a baj?

2017. júl. 26. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy ha otthon vagyunk akkor csatlakoztatva van az internethez.
2017. júl. 26. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Alapba a gépre ment, nem tud felhőbe
2017. aug. 13. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Amikor megosztottam a telefonom mobil internetét az xbox-szal akkor tökéletesen működött pár napig. Kb. 2 nap múlva megint meg kellett osztani......
2017. aug. 13. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Tanulj mar meg fogalmazni mert ez az egsz problema egy cancer. Konkretan nem tudjuk mi a bajod. Hany eves? 5?
2017. aug. 14. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Na akkor hogy világos legyen: Otthon csatlakoztatva van az XBOX az internetre. Ha nincs az internetre csatlakoztatva akkor nem lehet a GTA 5-ben elmenteni a játékállást. (Csak egy ideje csinálja mióta aktiváltam az XBOX LIVE-ot ami már lejárt és nem vettem újat) A telefonomon van mobil internet és meg lehet osztani. Tudod, olyan mintha lenne Wifi-hálózat. Megosztottam a netet (csatlakoztattam az XBOX-ot) és akkor el lehetett menteni. Pár napig működött anélkül hogy minden egyes bekapcsoláskor csatlakoztatni kellene az internetre

Amikor ezt irtam ' kéri hogy jelentekezzek be az egyik profilba de egyszerűen nem lehet rámegyek az egyikre és mintha semmi sem történt volna' ekkor arra a profilra gondoltam amibe az XBOX inditásakor be kell jelentkezni (te adod meg a nevet, választhatsz avatart is... de itt egy videó ha nem egyértelmű: (az első 10 másodpercben látható kis emberfigurák)

https://www.youtube.com/watch?v=Z3PqCGBcXbo

Az utolsónak:

2011-től kitűnő tanuló voltam, fogalmazásból (Magyar nyelvtanból és irodalomból dicséretes, vagyis nem volt csak 5-ös érdemjegyem)!!!!!!!!!!!!!!

Ha érdekel privátban megadom az általános iskolám adatait és az engedélyemmel megnézheted az osztálynaplót is

U.I. A hosszú i betűt csak azért irom röviddel mert a billenytyűzetemen nincs hosszú i.

2017. aug. 14. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindkettoszor en irtam, nem a helyesirassal volt gond hanem ahogy osszeraktad a mondatot. Gondolom kisegitos voltal.

Gta ba tudsz a telon keresztul menteni meg ha a karakter befekszik az agyba voala

Egy kis google vagy yt video nezes csodakra kepes

Persze aki gyakorikerdesekre rak fel kerdest attol nem varok csodat

2017. aug. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!