Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fel szeretnék telepíteni egy...

Fel szeretnék telepíteni egy játékot a gépemre ez a játék nem más lenne, mint a Scrap Mechanic. Mi lehet a probléma? (többi lent)

Figyelt kérdés
nem indul,valamiért ezt írja ki folyton, hogy Unable to inicialize DirectX Please make sour your graphics drivers up to date.

2017. júl. 25. 18:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Ő izé elfelejtettem illetve elírtam,hogy laptopom van és ez van benne Intel HD GRaphics Aspire 5733,i3 cpu,4GB DDR3 Memory,250 GB HDD
2017. júl. 25. 18:07
 2/7 anonim válasza:

Nálam is ugyan ez...

Én úgy oldottam meg, hogy nem telepítettem és hagytam a fenébe...

2017. júl. 25. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké,oké de én szeretnék ezzel játszani :)
2017. júl. 25. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát fel kell rakni a DirectX-t

[link]

ne pipáld be azt a kettőt mert az nem kell

2017. júl. 25. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom és ezt meg is csináltam de nem működik ez a játék mappájában szintén megvan ott is megcsináltam de nem működik sajnos :/ más ötlet ?
2017. júl. 25. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
videókártya drivert frissítsd és ha úgy se jó akkor másold be ide mit ír ki mikor indítanád
2017. júl. 25. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem tudnátok ajánlani esetleg a vidókártyámhoz egy drivert? aspire 5733 (lehet nem jól írom le nem vagyok képben nagyon ezzel kapcsolatban de ilyen kell azt tudom)

,mert én már letöltöttem drivert de semmi nem történt...

2017. júl. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!