Egy 9000-10000Ft értékű Genius hangfalon hol cserélnek olcsón jack dugót/illetve kábelt?
Van egy 9 éves Genius hangfalam, és nagyon jó a hangzása, és azóta is árulják az üzletekben ennyiért. De én nem akarok újat venni.
A hangfal vezetéke van belül megtörve/megtöredezve, ezt onnan tudom hogyha megmozgatom akkor helyre jön a kontakt hiba. Találtam egy weboldalt ami 4500Ft-ért cserélni....hát ez rablás ennyit nem fizetek érte.
Én olyan 2500FT-ra gondoltam maximum.
Tudnátok olyan helyet mondani Budapesten ahol cserélnek hangfal kábelt olcsón??
Ha van egy pákád, akkor pár perc alatt ki tudod cserélni. És akkor alkatrészáron megvan.
Vagy biutosan van ismerős, aki valamennyire konyít az elektronikához; ő is megcsinálja egy sörért/csokiért.
Az a helyzet, hogy hivatalosan nem fogják megycsinálni enniyért. Az eleve nettó 1900Ft körül van, minusz anyag, rezsi stb. Nem hivatalosan lehet belefér ennyibe, ismerős meg simán megcsinálja anyagárban.
Én vennék pl egy ilyet, és vagy levágni a végét, és bekötni, vagy
Egy ilyet kötbék a kábel helyére, az eredeti kábel belső része elég is lesz, és a jövőben csak egy mozdulat lesz a javítása. Páka, és minimális skill kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!