Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nagy gondom van! Mit vegyek?...

Mr. Idegen kérdése:

Nagy gondom van! Mit vegyek? XBOX 360 vagy Ps3

Figyelt kérdés

Kérlek írjatok negatív és pozitív dolgokat.

Kérlek segítsetek.

2010. máj. 22. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

ez legyen a legnagyobb gondod az egész életedben.

Ps3 nem lehet flasheltetni

xboxot lehet

ha van pénz akkor is xbox360

ps3 szar alig van játék hozzá

xbox hoz van annyi játék hogy azt se tudod mivel játszál.

2010. máj. 22. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
ps3 addig volt jó, amíg gyári linuxot is adtak hozzá, úgy már lehetett rá windowst emulálni.
2010. máj. 22. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Játék szempontjából baromi mindegy, csak az élet nélküli idióták keresik azt az 1-2 fps meg 1-2 pixel különbséget. :)

A PS3 kicsit minőségibb anyagból készült, van BluRay lejátszója, nálam ez volt a döntő szempont amikor lecseréltem az Xbox-ot.

Egyébként a játékélmény ugyan az, én semmi különbséget sem vettem észre a két konzol között ilyen szempontból.

Most már mindegyik megbízható, ha helyesen használod őket egyik sem hibásodik meg, régebben megsültek.

Nézzed meg, hogy melyik géphez készülnek számodra jobb exkluzív címek és azt a gépet válasszad.

2010. máj. 22. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
1 hónapja én is így voltam és xbox 360-at vettem meg, de nem bántam meg, amúgy is csak heti 1-2 órát megy :D
2010. máj. 22. 15:32
 5/8 anonim válasza:

Xbox-ra jön a Project Natal, olcsóbb, mint a PS3, lehet flashelni, több a játék.

PS3-ra jön a Move (szerintem a Natal sokkal jobb lesz), drágább, nem lehet flashelni, egyenlőre kevés a játék.

2010. máj. 22. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

A konzol exkluzív címek és a PS3 Bluray lejátszója az amik miatt érdemes megkülönböztetni a két konzolt. Mérlegeld, hogy van e szükséged Bluray-re, és hogy melyik konzol exkluzív játékai tetszenek jobban.

(Nefeledd lecsekkolni az idei E3-on debütáló két különösen fontos kiegészítőt ami ehhez a két konzolhoz jelenik meg. Az XBox-hoz a Project Natal és a PS3-hoz a Playstation Move. Ez a két kiegészítő hivatott kitolni még pár évvel ezen konzolok élettartamát, szóval jövőbeni játékokhoz valószínűleg fontosak lesznek)

2010. máj. 22. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj könyörgöm egyszer valaki már használja a keresés gombot.

Már az 5. kérdés kb., amire válaszolok. Amúgy meg PS3.

PS3

Pozitívumok: erösebb hardver(exkluzívok terén überelhetetlen grafika), ergó idöttállóbb, ingyenes multiplayer, minöségi, GotY nyertes exkluzív gamek(bár ezt embere válogatja) nagyon szép látványvilággal, beépített wifi és Blu-Ray lejátszó, könnyedén cserélhetö merevlemez, Bluetooth kapcsolat a headsettel és controllerrel, a controller beépített akkus és gyorsabban, játék közben is töltheted.

Hátránya: nem flashelhetö(bár megnézem te egy 40 GB-os játékot mikor töltesz le a netröl és írod ki egy 5000 Ft-os lemezre), drágább(bár, ha egy kicsit jobban megvizsgálod, jobban jönnél ki), a multiplatformok terén picit(pár FPS és pixel) gyengébb grafika, a PSN(mivel ingyenes) gyengébb, mint az Xbox Live.

Xbox 360

Pozitívumok: multiplatformok terén jobb graf, flashelhetö, jobb Xbox Live, olcsóbb a gép ára és itt is van pár remek játék.

Hátránya: gyengébb hardver, ergó kevésbé idöttállóbb, fizetös multi, a merevlemez csak a Microsoftosra cserélhetö, 3LED(bár ez már ritkább), nincs wifi, venned kell, de csak Microsoftos jó, nincs Blu-Ray, kétrétegü DVD van helyette, nincs Bluetooth, a controllere elemes akkuval megy, játék közben való töltéshez venned kell külön.

Kb. ennyi lenne most ami eszembe jutott, ha eszembe jut valami, leírom.

Amúgy keresgélj még itt az oldalon! Nemcsak te írtad ki ezt a kérdést! ;)

2010. máj. 22. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A Move-val és a Natal-lal akkor foglalkozz, ha a cascual játékok is érdeklnek.
2010. máj. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!