Ez és kész kérdése:
Melyiket éri meg jobban meg venni? Powerbeast3 vagy Apple Airpods? Melyiknek jobb a hangzása? Illetve basszust melyik adja jobban?
Figyelt kérdés
#Powerbeats 3
2017. júl. 22. 16:41
1/2 anonim válasza:
Igazából Powerbeast-em még nem volt, de másik Beats termákem igen, és nagyon jó a hangzása. AirPods-om sem volt, csak EarPods, de ugyan az hangzásban, és szerintem headset létére nagyon jó.
Beats:
-Nagyon jó profi hangzás
-Jó zajszűrés
-Nem hallatszik ki a zene amit hallgatsz
-Nem teljesen vezeték nélküli, mert a 2 füles része össze van kötve
EarPods/AirPods
-Félő, hogy elvezted (AirPods esetében)
-Nem "agybadugós"
-Kihallatszik amit hallgatsz (magas hangerőn)
-Nem teljes zajszűrő, tehát a magasabb hangokat nem szűri (pl. mentő)
Én AirPods-ot fogok beszerezni karácsonyig, mert az EarPods-al is nagyon megvagyok elégedve :)
2/2 anonim válasza:
Nekem AirPods-om van, az elhagyás az hülyeség, egyszerűen nem esik ki a fülből, és nekem bármilyen zenét hallgatok, max hangerőn síri csendben max 30cm távolságból hallasz valamit, de ott is csak valami kis zajt, tehát nem hallatszik, hogy mit hallgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!