Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyiknek van a...

Szerintetek melyiknek van a legszebb hangja? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Éppen retro hangulatomba voltam tegnap, és előszedtem a gondosan elcsomagolt hifi cuccaimat.. nem volt szivem eladogadni mivel egy vagyonba kerültek a Sony QS szériás cuccai.

Azt vettem észre hogy kiváló minőséget képvisel a QS CD és a Deck is. Ám a kezem ügyébe került a sony cég utolsó kiadott vidómagnója ez is felsőkategóriás, és összehasonlitottam a Sony QS szériás deckkel....

Meglepődtem kissé hiszen ez a videómagnó hozta az a szintet hangzásban mint a Sony QS abszolút felsőkategóriás Deck je.

Ugyanazon zenével Ugyanazon lejátszóval lett lejátsztva és felvéve mindkét készülékkel. És már már azt mondanám hogy jobb mint az eredeti nyersanyag. Vajon miért.?

2017. júl. 16. 12:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Persze hozzátenném hogy abszolút uj kazettákra vettem fel, ráadásul crome kazira a Deck esetében
2017. júl. 16. 12:36
 2/2 anonim válasza:

A 6 fejes hifi-stereo VHS magnónak azért nem rossz a hangja. A forgó fejdob miatt nagyobb is a relatív szalagsebesség, mint a kazettás deckeknél. Nem véletlen, mert a videojel rögzítéséhez a hagyományos kazetta nem elégséges.

Mellesleg ugyanilyen forgó fejdob van pl. a DAT magnókban is.

A 90-es években még voltak olyan 6-fejes videók, amik a teljes szalagszélességre tudtak csak audiojelet rögzíteni, na az odavert a szalagos magnóknak is.

2017. júl. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!