Xmen2000 kérdése:
AMD-rol váltanék intelre tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Amd-rol váltanék intelre egyszerűen nem értem én ezt az amdt egy fx4300asom van egy msi 970a-g46os alaplappal eddig egy gigabyte 760 2gb ocval használtam battlefield 1et tolom de keveseltem az fpseket ezért gondoltam veszek egy jobb videókartyát és akkor mehet hát nem így lett.Beszereztem egy asus gtx 960 directu ii 4gboct beleraktam es semmi változás az fpsek terén beszéltem pár emberrel azt mondták ez az amd miatt van ezert váltanék most intelre. Tudnátok ajánlani alaplapokat hozzájuk való procival?(i5legyen)Előre is köszi:))2017. júl. 13. 23:08
1/1 anonim válasza:
Mielőtt nekiállsz költekezni, tedd fel az msi afterburnert, és játék közben látszani fog, mi limitál. De egyébként a 4300 valóban visszafoghatja a 960-at. A kérdés mennyit akarsz költeni. Mert 960 mellé vehetsz egy FX8320-at, vagy fx8350-et, és az bőven ki fogja hajtani. A kérdés, hogy mennyit akarsz költeni, mert nyilván a lap+i5 többe fog kerülni. Pláne hogy ha már lapot cserélsz, akkor LGA1151-re lenne érdemes, a DDR4 mem meg nem olcsó manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!